Εβδομάδα θηλασμού: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέβασε φωτογραφία που θηλάζει το μωρό της στο Instagram

Εβδομάδα θηλασμού: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέβασε φωτογραφία που θηλάζει το μωρό της στο Instagram Facebook Twitter
0

Το δικό της μήνυμα για την εβδομάδα θηλασμού, έστειλε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναρτώντας μία τρυφερή φωτογραφία με το μωρό της. 

«Σ' αυτή τη φωτογραφία βλέπετε μια ευτυχισμένη θηλάζουσα μαμά! Και γι' αυτό ευθύνεται η οικογένειά μου που με τόση αγάπη και υπομονή στάθηκαν δίπλα μου και στους δύο θηλασμούς μου», γράφει δίπλα στη φωτογραφία που έχει συγκεντρώσει αναρίθμητα σχόλια και like. 

Εβδομάδα θηλασμού: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέβασε φωτογραφία που θηλάζει το μωρό της στο Instagram Facebook Twitter

«Αυτό γιορτάζουμε αυτή την εβδομάδα, την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (...) Γιατί ο θηλασμός είναι μια ομαδική προσπάθεια! Ναι, ξέρω, ακούγεται παράξενο, αλλά είναι αλήθεια ότι η υποστήριξη της οικογένειας είναι τόσο, μα τόσο σημαντική για τη ψυχολογία μιας νέας μητέρας», προσθέτει.

«Μπορεί να είναι αρμοδιότητα της μαμάς να θηλάζει το μωρό της, αλλά αν το περιβάλλον της δεν είναι πρόθυμο να βοηθήσει, τότε η λεχώνα μπορεί να μην τα καταφέρει τελικά», καταλήγει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σ’ αυτή τη φωτογραφία βλέπετε μια ευτυχισμένη θηλάζουσα μαμά! Και γι’ αυτό ευθύνεται η οικογένειά μου που με τόση αγάπη και υπομονή στάθηκαν δίπλα μου και στους δύο θηλασμούς μου. Αυτό γιορτάζουμε αυτή την εβδομάδα, την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού με την υποστήριξη της Philips Avent. Γιατί ο θηλασμός είναι μια ομαδική προσπάθεια! Ναι, ξέρω, ακούγεται παράξενο, αλλά είναι αλήθεια ότι η υποστήριξη της οικογένειας είναι τόσο, μα τόσο σημαντική για τη ψυχολογία μιας νέας μητέρας. Μπορεί να είναι αρμοδιότητα της μαμάς να θηλάζει το μωρό της, αλλά αν το περιβάλλον της δεν είναι πρόθυμο να βοηθήσει, τότε η λεχώνα μπορεί να μην τα καταφέρει τελικά… #philipsavent #philipsaventgreece #WorldBreastfeedingWeek #WBW2019 📸 By @shooterio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις


Στην Κύπρο η εβδομάδα θηλασμού διοργανώθηκε φέτος 1-7 Οκτωβρίου ενώ στην Ελλάδα οι ημερομηνίες είναι 1-7 Νοεμβρίου. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM