Η μεγάλη επιστροφή της Τζένιφερ Άνιστον στην τηλεόραση

Η μεγάλη επιστροφή της Τζένιφερ Άνιστον στην τηλεόραση Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το "The Morning Show", μια πρωτότυπη σειρά για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία βίντεο της Apple Inc's, όπου η ηθοποιός συναντάται ξανά με την «αδελφή» της στα διάσημα Φιλαράκια, Ρις Ουίδερσπουν.

Στη σειρά των 10 επεισοδίων, η Τζένιφερ Άνιστον υποδύεται μια γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο σε μια πρωινή εκπομπή, της οποίας ο συμπαρουσιαστής, τον οποίο υποδύεται ο Στιβ Καρέλ, απολύεται έπειτα από τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

«Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα δίλημμα τηλεόρασης VS κινηματογραφικής ταινίας» απάντησε η Άνιστον σε ερώτηση που της έθεσαν δημοσιογράφοι στην προβολή του "The Morning Show" στο Λονδίνο, για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση.

«Ο λόγος ήταν η σειρά... μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ πρωινά talk show και το να μαθαίνω πράγματα για τον κόσμο πίσω από αυτά είναι απλά συναρπαστικό... είναι το πλέον ικανοποιητικό πράγμα που έχω κάνει εδώ και χρόνια».

Η σειρά "The Morning Show" εξετάζει θέματα που πρόβαλε το κίνημα #MeToo, το οποίο τράβηξε την προσοχή στο φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών στους τομείς της ψυχαγωγίας, του επιχειρείν και της πολιτικής, όπως και στον ηλικιακό ρατσισμό.

«Δεν έχω απαραίτητα νιώσει ότι ο ηλικιακός ρατσισμός με έχει επηρεάσει κι ο λόγος είναι ότι νιώθω πως εργάζομαι περισσότερο απ' όσο έχω ποτέ εργαστεί» σημείωσε η 50χρονη Άνιστον.

Η βραβευθείσα με Όσκαρ Ρις Ουίδερσπουν υποδύεται μια νεαρή ρεπόρτερ. Μαζί με την Άνιστον συμμετέχουν στην παραγωγή της σειράς. «Είναι διαφορετικά τώρα. Έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Έχουμε μεγαλύτερη σοφία. Κι έχουμε μάθε πολλά» είπε η Ουίδερσπουν στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι συνεργάζεται και πάλι με την Άνιστον.

Η Apple TV+ κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Good Morning 😘 @goodmorningamerica #teamwork ❤️💫 @themorningshow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Πολιτισμός / Ο Τόνι Λιούνγκ δεν παίζει τη μελαγχολία· την αφήνει να τον κοιτάζει

Με αφορμή το Silent Friend της Ίλντικο Ενιέντι, ο Τόνι Λιούνγκ μιλά για την παιδική εγκατάλειψη, τη σιωπή που έγινε κινηματογραφική γλώσσα, το In the Mood for Love και τη συνεργασία με τον Γουόνγκ Καρ Γουάι που τον έσωσε από την υπαρξιακή πλήξη.
THE LIFO TEAM
Εθνική Λυρική Σκηνή – Πρόγραμμα 2026/27

Πολιτισμός / Τι θα δούμε την περίοδο 2026-27 στην Εθνική Λυρική Σκηνή

Με τον Ουίλιαμ Κέντριτζ, τη Σόνια Γιόντσεβα, την Ανίτα Ρατσβελισβίλι και τη Δήμητρα Γαλάνη, η ΕΛΣ παρουσιάζει μια φιλόδοξη σεζόν γεμάτη διεθνείς συμπαραγωγές, μεγάλες επιστροφές και κορυφαίες πρεμιέρες.
THE LIFO TEAM
Η Σάρον Στόουν λέει ότι μετά το εγκεφαλικό της το Χόλιγουντ δεν την ήθελε πίσω

Πολιτισμός / Η Σάρον Στόουν γύρισε ζωντανή στις Κάννες αλλά το Χόλιγουντ δεν την περίμενε πίσω

Σε νέα συνέντευξή της στη Vogue, η Σάρον Στόουν μιλά για το εγκεφαλικό που υπέστη το 2001, την επταετή ανάρρωση, την επιστροφή της στη δουλειά και το πώς το Χόλιγουντ αντιμετωπίζει τις γυναίκες.
THE LIFO TEAM
Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Πολιτισμός / Ο Ριζ Άχμεντ λέει ότι Βρετανοί κατάσκοποι προσπάθησαν να τον στρατολογήσουν ακόμη και μέσω στελέχους του BBC

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε στον Μεχντί Χασάν ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες τον προσέγγισαν τρεις φορές, ενώ θυμήθηκε και ένα περιστατικό στο αεροδρόμιο του Λούτον μετά το The Road to Guantánamo
THE LIFO TEAM
Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Πολιτισμός / Ο Παρκ Τσαν-γουκ τρόλαρε τις Κάννες: «Δεν ήθελα να δώσω Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία»

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των Καννών αστειεύτηκε ότι δεν ήθελε να δώσει τον Χρυσό Φοίνικα σε καμία ταινία, επειδή δεν τον έχει κερδίσει ποτέ ο ίδιος πριν τελικά απονείμει το μεγάλο βραβείο στο Fjord του Κριστιάν Μουντζίου.
THE LIFO TEAM
Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Πολιτισμός / Ο Νίκολας Κέιτζ λέει ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν του ξανατηλεφώνησε μετά το «όχι» στο Insomnia

Σε νέα συνέντευξή του στους New York Times, ο Νίκολας Κέιτζ είπε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν, ο Πολ Τόμας Άντερσον και ο Γούντι Άλεν δεν τον ξανακάλεσαν μετά από ρόλους που απέρριψε: «Οι περισσότεροι πληγώνονται και δεν σε ξαναπαίρνουν».
THE LIFO TEAM
SOTHEBYS ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

Πολιτισμός / Sotheby’s: Αποτράπηκε απόπειρα πώλησης ψεύτικων αρχαίων αγαλμάτων με πλαστά έγγραφα

Τα έγγραφα που προσκομίστηκαν διαπιστώθηκε ότι είχαν δημιουργηθεί με μεθόδους εκτύπωσης που είναι κατά 25 χρόνια πιο σύγχρονες από την εποχή στην οποία υποτίθεται ότι ανήκαν
THE LIFO TEAM