Η μεγάλη επιστροφή της Τζένιφερ Άνιστον στην τηλεόραση

Η μεγάλη επιστροφή της Τζένιφερ Άνιστον στην τηλεόραση Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το "The Morning Show", μια πρωτότυπη σειρά για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία βίντεο της Apple Inc's, όπου η ηθοποιός συναντάται ξανά με την «αδελφή» της στα διάσημα Φιλαράκια, Ρις Ουίδερσπουν.

Στη σειρά των 10 επεισοδίων, η Τζένιφερ Άνιστον υποδύεται μια γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο σε μια πρωινή εκπομπή, της οποίας ο συμπαρουσιαστής, τον οποίο υποδύεται ο Στιβ Καρέλ, απολύεται έπειτα από τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

«Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα δίλημμα τηλεόρασης VS κινηματογραφικής ταινίας» απάντησε η Άνιστον σε ερώτηση που της έθεσαν δημοσιογράφοι στην προβολή του "The Morning Show" στο Λονδίνο, για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση.

«Ο λόγος ήταν η σειρά... μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ πρωινά talk show και το να μαθαίνω πράγματα για τον κόσμο πίσω από αυτά είναι απλά συναρπαστικό... είναι το πλέον ικανοποιητικό πράγμα που έχω κάνει εδώ και χρόνια».

Η σειρά "The Morning Show" εξετάζει θέματα που πρόβαλε το κίνημα #MeToo, το οποίο τράβηξε την προσοχή στο φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών στους τομείς της ψυχαγωγίας, του επιχειρείν και της πολιτικής, όπως και στον ηλικιακό ρατσισμό.

«Δεν έχω απαραίτητα νιώσει ότι ο ηλικιακός ρατσισμός με έχει επηρεάσει κι ο λόγος είναι ότι νιώθω πως εργάζομαι περισσότερο απ' όσο έχω ποτέ εργαστεί» σημείωσε η 50χρονη Άνιστον.

Η βραβευθείσα με Όσκαρ Ρις Ουίδερσπουν υποδύεται μια νεαρή ρεπόρτερ. Μαζί με την Άνιστον συμμετέχουν στην παραγωγή της σειράς. «Είναι διαφορετικά τώρα. Έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Έχουμε μεγαλύτερη σοφία. Κι έχουμε μάθε πολλά» είπε η Ουίδερσπουν στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι συνεργάζεται και πάλι με την Άνιστον.

Η Apple TV+ κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Good Morning 😘 @goodmorningamerica #teamwork ❤️💫 @themorningshow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Βρετανός θεατρικός συγγραφέας σερ Τομ Στόπαρντ

Ο σερ Τομ Στόπαρντ έλαβε αμέτρητες διακρίσεις και τιμές κατά τη διάρκεια της μακράς καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του ότι χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά του στη λογοτεχνία
LIFO NEWSROOM
Σε δημοπρασία το εμβληματικό μοβ παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση

Πολιτισμός / Σε δημοπρασία το παλτό της Τζάκι Κένεντι Ωνάση που φορούσε τη νύχτα των εκλογών του 1960

Το πανωφόρι φορέθηκε από την Κένεντι καθώς συνόδευε τον Τζον Κένεντι στο Χαϊάνις Πορτ τη νύχτα των εκλογών του 1960 και ήταν οκτώ μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της
LIFO NEWSROOM
«Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Πολιτισμός / «Θεωρώ τελείως ακατάλληλη την κυρία να πει τραγούδια μου»: Όταν ο Μάνος Χατζιδάκις έριχνε «άκυρο» και στην Αγνή Μπάλτσα

Σε ελάχιστους καλλιτέχνες είχε εμπιστευθεί τη μουσική και τα τραγούδια του όσο ζούσε και τα ίδια αυστηρά κριτήρια τηρεί ο γιός και κληρονόμος του.
LIFO NEWSROOM