Η Κάιλι Τζένερ έντυσε την κόρη της όπως εκείνη στο Met Gala και οι φανς έχουν διχαστεί

Η Κάιλι Τζένερ έντυσε την κόρη της όπως εκείνη στο Met Gala και οι φανς έχουν διχαστεί Facebook Twitter
0

Η απόφαση της Κάιλι Τζένερ να ντύσει την κόρη της όπως εκείνη για το Halloween έχει διχάσει τους θαυμαστές της, με τους περισσότερους να απορούν με την ιδέα της.

Κάποιοι εικάζουν πως η Κάιλι έκανε απλώς το χατήρι στην κόρη της, που ενδεχομένως ήθελε να φορέσει κάποιο από τα ρούχα της, αλλά πολλοί την κατέκριναν ως εγωκεντρική, κατηγορώντας την πως ήθελε απλώς να φτιάξει μια «μίνι Κάιλι».

Η 22χρονη Κάιλι έντυσε την κόρη της,που δεν είναι ακόμα ούτε 2 ετών, με το ίδιο outfit που είχε επιλέξει η ίδια στο φετινό Met Gala της Νέας Υόρκης, χρησιμοποιώντας ακόμη και την ίδια μοβ περούκα. Το φόρεμα της κόρης της σχεδίασε το brand Alejandro Collection.

«Το μωρό μου!!!!!!!!Δεν μπορώ να το διαχειριστώ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram.

Η Κάιλι Τζένερ έντυσε την κόρη της όπως εκείνη στο Met Gala και οι φανς έχουν διχαστεί Facebook Twitter
Η Κάιλι, η πιο νεαρή δισεκατομμυριούχος στον κόσμο, είχε φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Versace στο φετινό Met Gala με θέμα «Camp: Notes of Fashion».
Η Κάιλι Τζένερ έντυσε την κόρη της όπως εκείνη στο Met Gala και οι φανς έχουν διχαστεί Facebook Twitter
Corey Gamble, Kris Jenner, Kim Kardashian West, Kanye West, Kendall Jenner, Kylie Jenner και Travis Scott στο κόκκινο χαλί από το φετινό Met Gala.

Εκείνο που παρατήρησαν όμως οι περισσότερο δεν ήταν τόσο η ομοιότητα μητέρας και κόρης, αλλά το ύφος στο πρόσωπο της μικρής Stormi, που δεν έδειχνε καθόλου χαρούμενη με την εικόνα της.

«Δείχνει αξιολάτρευτη αλλά έχω μπερδευτεί γιατί το παιδί να δείχνει όπως η μαμά της», «Η Stormi είναι τρομοκρατημένη, είναι σαν να λέει "Ελάτε να με σώσετε"», σχολίασαν κάποιοι χρήστες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My baby!!!!!!!! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 i cant handle this!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ✨ (@kyliejenner) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM