Ο πρίγκιπας Χάρι απαντά στα περί έχθρας με τον Ουίλιαμ: Είμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια

Ο πρίγκιπας Χάρι απαντά στα περί έχθρας με τον Ουίλιαμ: Είμαστε σε διαφορετικά μονοπάτια Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε ανοιχτά για την σχέση του με τον αδερφό του, Ουίλιαμ, και για πρώτη φορά απάντησε στις φήμες περί έχθρας μεταξύ τους.

Ο Δούκας του Σάσεξ έδωσε συνέντευξη στον Τομ Μπράντλεϊ για το νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan: An African Journey» του ITV, που γυρίστηκε στην Αφρική κατά την πρόσφατη περιοδεία του με την Μέγκαν Μαρκλ.

«Υπάρχουν πολλές ειδήσεις στον Τύπο για ρήξεις με το αδερφό σου. Πόσες από αυτές είναι αλήθεια;», ρώτησε ο Τομ Μπράντλεϊ. «Μέρος αυτού του ρόλου, αυτής της δουλειά και αυτής της οικογένειας είναι να βρίσκεσαι υπό πίεση, στο πλαίσιο της οποίας αναπόφευκτα συμβαίνουν διάφορα. Αλλά είμαστε αδέρφια. Πάντα θα είμαστε αδέρφια», απάντησε ο 35χρονος πρίγκιπας.

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε πως με τον αδερφό του είναι σε διαφορετικές φάσεις. «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διαφορετικούς δρόμους. Πάντα θα είμαι εδώ για εκείνον και από όσο γνωρίζω, το ίδιο ισχύει και για αυτόν. Δεν βλεπόμαστε τόσο συχνά όσο παλιότερα επειδή είμαστε πολύ απασχολημένοι αλλά τον αγαπώ βαθιά», εξήγησε ο ίδιος.

Όσο για τις φήμες που κυκλοφορούν στα μίντια, ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε πως οι περισσότερες είναι αναληθείς. «Στην πλειοψηφία τους δημιουργούνται από το πουθενά. Σαν αδέρφια έχουμε καλές και κακές μέρες», σημείωσε.

Από καιρό διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κακές σχέσεις ανάμεσα στα δυο αδέρφια, αν και οι περισσότερες φήμες αφορούν τις συζύγους τους, Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον. Η φερόμενη κόντρα μεταξύ τους λέγεται μάλιστα πως ήταν ένας από τους λόγους που ο Χάρι με την Μέγκαν μετακόμισαν από το Παλάτι του Κένσιγκτον τον περασμένο Μάιο. Σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση τον Φεβρουάριο του 2018, οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ διευκρίνισαν εμμέσως πως αν υπάρχουν διαφωνίες, αυτές είναι αποκλειστικά μεταξύ τους και όχι ανάμεσα στις συζύγους τους.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM