Γενέθλια για τον πρίγκιπα Χάρι - Το μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ και η νέα φωτογραφία του μικρού Άρτσι

Γενέθλια για τον πρίγκιπα Χάρι - Το μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ και η νέα φωτογραφία του μικρού Άρτσι Facebook Twitter
0

Με ένα κολάζ από φωτογραφίες και ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram ευχήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ στον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, που έχει σήμερα γενέθλια.

«Είσαι ο καλύτερος σύζυγος και ο πιο αξιοθαύμαστος πατέρας για τον γιο μας, σε αγαπάμε. Ευτυχισμένα γενέθλια», έγραψε η δούκισσα του Σάσεξ στον λογαριασμό που διατηρούν μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στο Instagram.

Στον λογαριασμό με αφορμή τα γενέθλια του Χάρι, που έγινε σήμερα 35 ετών, αναρτήθηκε και ένα κολάζ με φωτογραφίες του πρίγκιπα από όλη την μέχρι τώρα ζωή του.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες συγκαταλέγεται και ένα νέο φωτογραφικό στιγμιότυπο από την βάφτιση του μικρού Άρτσι.


Ο πρωτότοκος γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ, γεννήθηκε στις 6 Μαΐου και η βάφτιση έγινε στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο φωτογράφος Κρις Άλερτον, που είχε αναλάβει και τις επίσημες γαμήλιες φωτογραφίες του ζευγαριού, είχε κληθεί ξανά να απαθανατίσει και αυτή την τελετή.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM