«Τον αγαπώ και τον πιστεύω» - Η Σκάρλετ Γιόχανσον υπερασπίζεται τον Γούντι Άλεν

«Τον αγαπώ και τον πιστεύω» - Η Σκάρλετ Γιόχανσον υπερασπίζεται τον Γούντι Άλεν Facebook Twitter
0

Η Σκάρλετ Γιόχανσον έκανε μια μάλλον αναπάντεχη παρέμβαση υπέρ του Γούντι Άλεν, τον οποίο υπερασπίστηκε δηλώνοντας πως τον αγαπά και τον πιστεύει σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον του για κακοποίηση στην υιοθετημένη κόρη του Ντίλαν Φάροου.

Σε μια συνέντευξη στο Hollywood Reporter, η Γιόχανσον ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται για τον Άλεν καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες του, το Match Point, το Scoop και το Vicky Cristina Barcelona. «Αγαπώ τον Γούντι και τον πιστεύω. Θα δούλευα ξανά μαζί του οποιαδήποτε στιγμή», είπε η ηθοποιός.

Η υπεράσπιση του σκηνοθέτη από την σταρ του Χόλιγουντ έρχεται σε αντίθεση με τη στάση πολλών άλλων ηθοποιών που έχουν δουλέψει μαζί του. Ο Τιμοτέ Σαλαμέ, η Γκρέτα Γκέργουικ και ο Κόλιν Φέρθ είναι μόνο μερικοί από τους σταρ που τον έχουν απαρνηθεί εκφράζοντας τη λύπη τους για τη συνεργασία μαζί του. Ο Άλεν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, οι οποίοι έχουν διερευνηθεί δύο φορές από τις αρχές και δεν έχουν υποβληθεί κατηγορίες.

«Βλέπω τον Γούντι όποτε μπορώ και μιλάω πολύ μαζί του. Ήμουν πολύ άμεση μαζί του και είναι πολύ άμεσος μαζί μου. Διατηρεί την αθωότητά του και τον πιστεύω», είπε η Γιόχανσον ενώ πρόσθεσε πως κατανοεί όλη αυτή την ένταση και την ανησυχία γύρω από το όνομά του καθώς είναι μια τεταμένη εποχή. «Υπάρχει θυμός. Είναι εποχή με εντάσεις», είπε.

.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Πολιτισμός / Επαναλειτουργεί μετα από 5 χρόνια το σπήλαιο των Πετραλώνων Χαλκιδικής

Με έκταση περίπου 10.000 τ.μ. αλλά προσβάσιμο στο 10% με 20%, το σπήλαιο Πετραλώνων εκτιμάται ότι σχηματίστηκε πριν από ένα και πλέον εκατομμύρια χρόνια και αποτέλεσε έναν χώρο όπου κατέφευγαν τροφοκυνηγοί
NEWSROOM