KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Η Κρίστεν Στιούαρτ με Chanel στο εξώφυλλο του Vanity Fair - Ισχυρίζεται πως μιλάει με φαντάσματα

Η Κρίστεν Στιούαρτ με Chanel στο εξώφυλλο του Vanity Fair - Ισχυρίζεται πως μιλάει με φαντάσματα Facebook Twitter
0

Μια ασυνήθιστη δήλωση έκανε η Κρίστεν Στιούαρτ, που πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του Vanity Fair, αποκαλύπτοντας πως συνομιλεί με φαντάσματα.

Στην συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός, που αυτήν την περίοδο εμφανίζεται στο reboot του «Charlie's Angels», είπε μεταξύ άλλων πως συζητάει με νεκρούς ανθρώπους, σημειώνοντας πως την έλκει η ενέργειά τους και μπορεί να νιώσει πότε είναι γύρω της. 

Συγκεκριμένα σε ερώτηση αν πιστεύει στα φαντάσματα, η Κρίστεν Στιούαρτ απάντησε χαρακτηριστικά: «Τους μιλάω». «Αν είμαι σε μια παράξενη, μικρή πόλη, κάνοντας μια ταινία, και αν είμαι σε ένα περίεργο διαμέρισμα, κυριολεκτικά θα είμαι τύπου, "Όχι παρακαλώ, δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Οποιονδήποτε άλλον, αλλά όχι εμένα". Ποιος ξέρει τι είναι τα φαντάσματα, αλλά υπάρχει μια ενέργεια στην οποία είμαι πολύ ευαίσθητη. Όχι μόνο με τα φαντάσματα, αλλά με τους ανθρώπους». 

  



Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Κρίστεν Στιούαρτ λέει πως την παρεξήγησαν πολύ την περίοδο του «Twilight», της ταινίας που την έκανε παγκοσμίως διάσημη, και παραδέχθηκε πως οι ρόλοι της σε μικρότερα πρότζεκτ τής έδωσαν την ευκαιρία να την δουν με άλλο μάτι. «Με πήραν επιτέλους στα σοβαρά αντί για όλο αυτό πράγμα με την εμμονική κουλτούρα στους σελέμπριτι, που ήταν τύπου, "Α, αυτό είναι το κορίτσι από το Twilight"», λέει η ηθοποιός.

«Θεωρώ πως ωρίμασα πολύ έκτοτε, αλλά τότε εκνευριζόμουν πάρα πολύ επειδή δεν μπήκα οικειοθελώς στο να είμαι το επίκεντρο τόσης προσοχής και φαινόταν σαν να είμαι πολύ μεγάλο καθίκι. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι επαναστάτρια, ούτε αντιδραστική. Θέλω απλώς να αρέσω στον κόσμο», κατέληξε η ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“I only date people who complement me.” At the link in bio, #KristenStewart talks Charlie’s Angels, fame, and more at the link in bio. Photograph by: @alasdairmclellan. Story by: @durgapolashi. Styled by: @samiranasr. Dress & shoes by @ysl. Earrings by @HarryWinston.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanity Fair (@vanityfair) στις

Αυτήν την περίοδο η Κρίστεν Στιούαρτ βγαίνει ξανά με την πρώην σύντροφό της και μοντέλο Στέλλα Μάξουελ, η οποία και την συνόδευε στη φωτογράφιση του Vanity Fair. Η ηθοποιός ωστόσο παραμένει ιδιαιτέρως προστατευτική με την προσωπική της ζωή. Σε ερώτηση τι ψάχνει στον έρωτα, απαντάει: «Βγαίνω μόνο με ανθρώπους που συμπληρώνουν»

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε και για τον Καρλ Λάγκερφελντ και την στενή σχέση που είχαν μεταξύ τους. Από το 2013, η Κρίστεν ήταν πρέσβειρα του οίκου Chanel, ενώ το 2017, έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας για το άρωμα Gabrielle. Στις δημόσιες εμφανίσεις της επιλέγει πολύ συχνά ρούχα του διάσημου οίκου, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που φωτογραφήθηκε με Chanel για το εξώφυλλο του Vanity Fair.

«Είναι αστείο πώς παρουσιάζεται -τόσο αυστηρός και τρομακτικός. Αλλά δεν ήταν καθόλου», λέει για τον Καρλ Λάγκερφελντ. «Ήταν απίστευτα πρόσχαρος και εντελώς ανεπιτήδευτος. Του άρεσε ό,τι του άρεσε επειδή του άρεσε. Σε άγγιζε πάντα ενώ σου μιλούσε. Ποτέ δεν μιλούσε προς το μέρος σου- αν μιλούσε σε σένα, συνήθως σου κρατούσε και το χέρι», κατέληξε η ηθοποιός. 

Πολιτισμός
0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM