Έδωσαν οδηγίες στους γείτονες των Μέγκαν και Χάρι - Τι δεν πρέπει να κάνουν κοντά στο βασιλικό ζεύγος

Έδωσαν οδηγίες στους γείτονες των Μέγκαν και Χάρι - Τι δεν πρέπει να κάνουν κοντά στο βασιλικό ζεύγος Facebook Twitter
1

Με μια λίστα από «do's and don'ts» πήραν στα χέρια τους οι γείτονες των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, που μένουν κοντά στο ανακαινισμένο Frogmore Cottage στο Γουίνσδορ.

Ανάμεσα σε όσα δεν πρέπει να κάνουν οι γείτονες του βασιλικού ζευγαριού, είναι το να συνομιλήσουν μαζί τους, να ζητήσουν να δουν τον μικρό Άρτσι, να προσφερθούν να κάνουν babysitting ή να χαϊδέψουν τα σκυλιά του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, ακόμη και αν αυτά πάνε από μόνα τους στις αυλές τους.

Η λίστα φέρεται να δόθηκε στους γείτονες του ζευγαριού στην διάρκεια μια συνάντησης κατοίκων, που ζουν κοντά στο σπίτι των Χάρι και Μέγκαν, από ένα μέλος του προσωπικού. Ωστόσο αξιωματούχοι από το Παλάτι αρνούνται πως το ζευγάρι ζήτησε να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες. 


Η είδηση περί οδηγιών προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς κοντά στη νέα βασιλική κατοικία, διαμένουν μέλη του προσωπικού της βασιλικής οικογένειας, αξιωματούχοι που τους έχουν δοθεί σπίτια και υπάλληλοι της Περιουσίας του Στέμματος (Crown Estate) και όλοι τους γνωρίζουν πώς να συμπεριφέρονται απέναντι στη βασιλική οικογένεια. 

«Ίσως ο Χάρι δεν θέλει να τους πλησιάζει ο κόσμος χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία τα σκυλιά για να τους μιλάνε. Και φυσικά ο σκύλος χωρίς όνομα προφυλάσσει την ιδιωτικότητά τους, αφού δεν μας αποκαλύπτουν καν το όνομά του», σχολίασε η βασιλική ανταποκρίτρια Ingrid Seward. Οι Χάρι και Μέγκαν αρνούνται να αποκαλύψουν το όνομα του μαύρου λαμπραντόρ που πήραν πέρυσι τον Σεπτέμβριο για να κάνει παρέα στον Guy, ένα αδέσποτο μπιγκλ που έφερε η Μέγκαν από τον Καναδά.

Εκπρόσωπος από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, σχολιάζοντας τις οδηγίες, είπε πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ δεν είχαν ιδέα για την σχετική ενημέρωση και καμία ανάμιξη σε όλο αυτό. «Η ενημέρωση έγινε με καλές προθέσεις για να βοηθήσει μια τοπική κοινότητα να υποδεχθεί τους δυο νέου κατοίκους της και να τους βοηθήσει με οποιαδήποτε συνάντηση. Δεν δόθηκε καμία επιστολή, απλώς έγινε μια συζήτηση», ανέφερε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

This evening, The Duke and Duchess of Sussex attended #TheLionKing European premiere in London at the Odeon Theatre. In celebration of the film’s release, The Walt Disney Company announced #ProtectThePride, a global conservation campaign to support efforts protecting the rapidly diminishing lion population across Africa. As a part of their commitment to this cause, Disney also made a donation to The Duke of Sussex’s upcoming environment & community initiative which will be formally announced this autumn. The Duke and Duchess are committed to advancing conservation efforts across Africa and around the world, and working with communities to ensure a sustainable future for the planet. This evening Their Royal Highnesses had the pleasure of meeting the cast and creative team behind the film, as well as supporters of @africanparksnetwork, of which The Duke is President. Photo credit: PA images / Getty images - Chris Jackson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM
Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει.

Πολιτισμός / Ένα οργιαστικό ανοιξιάτικο σκηνικό από την Ελένη Κανελλοπούλου στη Βιτρίνα της Κριεζώτου

Tην Πέμπτη 18 Απριλίου στις 19:00, το Πωλητήριο της Πινακοθήκης Γκίκα παρουσιάζει τριαντάφυλλα, παπαρούνες και λεμόνια που μπλέκουν με φυλλώματα πάνω στον πηλό στο πλαίσιο της σειράς παρουσιάσεων «Η Βιτρίνα της Κριεζώτου. Ένας καλλιτέχνης προτείνει».
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια