Χειρουργική μάσκα, γάντια και αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια: Όσα κάνει η Ναόμι Κάμπελ κάθε φορά που πετάει

Χειρουργική μάσκα, γάντια και αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια: Όσα κάνει η Ναόμι Κάμπελ κάθε φορά που πετάει Facebook Twitter
2

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε την ρουτίνα που ακολουθεί όταν ταξιδεύει αεροπορικώς, προκειμένου να αποφύγει τα μικρόβια.

Το 49χρονο σουπερμόντελ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία, όπου φαίνεται καθισμένη στη θέση ενός αεροπλάνου, φορώντας χειρουργική μάσκα, λαστιχένια γάντια και κρατώντας στα χέρια της αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια. 

«Πετάξτε με ασφάλεια», ήταν το λιτό σχόλιο στην λεζάντα της φωτογραφίας. 

View this post on Instagram

Fly safe ?✈️

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

View this post on Instagram

??,??

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ναόμι Κάμπελ μοιράζεται λεπτομέρειες από την καθιερωμένη ρουτίνα της, κάθε φορά που πρόκειται να ταξιδέψει με αεροπλάνο.

Τον περασμένο μήνα είχε δημοσιεύσει στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο όπου παρουσίαζε αναλυτικά όλα τα βήματα πριν πετάξει, με αφορμή ένα πρόσφατο ταξίδι της από την Γαλλία στο Κατάρ. «Λατρεύω τα ταξίδια. Γεννήθηκα για να ταξιδεύω. Μου αρέσει να βρίσκομαι παντού αλλά και πουθενά, την ίδια στιγμή», ανέφερε η ίδια στο βίντεο.

Αφού επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, η Ναόμι αρχικά φοράει πλαστικά γάντια και μετά καθαρίζει με αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια όλο τον χώρο γύρω από το κάθισμά της - τα πάντα από το τραπεζάκι μέχρι την οθόνη στο προσκέφαλο και την πλάτη της μπροστινής θέσης, αλλά και την ζώνη ασφαλείας.

«Καθαρίστε ό,τι αγγίζετε. Ο,τιδήποτε υπάρχει περίπτωση να πιάσετε. Αυτό κάνω σε κάθε αεροπλάνο που μπαίνω», εξηγεί στο βίντεο. Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο κόσμος για μένα. Είναι η υγεία μου και με κάνει να νιώθω καλύτερα», προσθέτει η Ναόμι Κάμπελ, που φέρνει επίσης δικό της κάλυμμα θέσης, το οποίο πλένεται στο χέρι στο ξενοδοχείο της, αλλά και μάσκες για «προστασία». «Δεν έχει σημασία τι αεροπλάνο παίρνεις, ιδιωτικό ή εμπορικό, ο κόσμος αρχίζει να βήχει και να φτερνίζεται. Δεν το μπορώ καθόλου», καταλήγει. 

 
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια