Χειρουργική μάσκα, γάντια και αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια: Όσα κάνει η Ναόμι Κάμπελ κάθε φορά που πετάει

Χειρουργική μάσκα, γάντια και αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια: Όσα κάνει η Ναόμι Κάμπελ κάθε φορά που πετάει Facebook Twitter
2

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε την ρουτίνα που ακολουθεί όταν ταξιδεύει αεροπορικώς, προκειμένου να αποφύγει τα μικρόβια.

Το 49χρονο σουπερμόντελ δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία, όπου φαίνεται καθισμένη στη θέση ενός αεροπλάνου, φορώντας χειρουργική μάσκα, λαστιχένια γάντια και κρατώντας στα χέρια της αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια. 

«Πετάξτε με ασφάλεια», ήταν το λιτό σχόλιο στην λεζάντα της φωτογραφίας. 

View this post on Instagram

Fly safe ?✈️

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

View this post on Instagram

??,??

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ναόμι Κάμπελ μοιράζεται λεπτομέρειες από την καθιερωμένη ρουτίνα της, κάθε φορά που πρόκειται να ταξιδέψει με αεροπλάνο.

Τον περασμένο μήνα είχε δημοσιεύσει στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο όπου παρουσίαζε αναλυτικά όλα τα βήματα πριν πετάξει, με αφορμή ένα πρόσφατο ταξίδι της από την Γαλλία στο Κατάρ. «Λατρεύω τα ταξίδια. Γεννήθηκα για να ταξιδεύω. Μου αρέσει να βρίσκομαι παντού αλλά και πουθενά, την ίδια στιγμή», ανέφερε η ίδια στο βίντεο.

Αφού επιβιβαστεί στο αεροσκάφος, η Ναόμι αρχικά φοράει πλαστικά γάντια και μετά καθαρίζει με αντιβακτηριδιακά μαντιλάκια όλο τον χώρο γύρω από το κάθισμά της - τα πάντα από το τραπεζάκι μέχρι την οθόνη στο προσκέφαλο και την πλάτη της μπροστινής θέσης, αλλά και την ζώνη ασφαλείας.

«Καθαρίστε ό,τι αγγίζετε. Ο,τιδήποτε υπάρχει περίπτωση να πιάσετε. Αυτό κάνω σε κάθε αεροπλάνο που μπαίνω», εξηγεί στο βίντεο. Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο κόσμος για μένα. Είναι η υγεία μου και με κάνει να νιώθω καλύτερα», προσθέτει η Ναόμι Κάμπελ, που φέρνει επίσης δικό της κάλυμμα θέσης, το οποίο πλένεται στο χέρι στο ξενοδοχείο της, αλλά και μάσκες για «προστασία». «Δεν έχει σημασία τι αεροπλάνο παίρνεις, ιδιωτικό ή εμπορικό, ο κόσμος αρχίζει να βήχει και να φτερνίζεται. Δεν το μπορώ καθόλου», καταλήγει. 

 
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια