Η Τζένιφερ Λόρενς γιόρτασε τον αρραβώνα της με ένα μεγάλο πάρτι

Η Τζένιφερ Λόρενς γιόρτασε τον αρραβώνα της με ένα μεγάλο πάρτι Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Cooke Maroney γιόρτασαν τον αρραβώνα τους με ένα πολυτελές, πριβέ πάρτι στο River Café του Μπρούκλιν με προσκεκλημένους λίγους συγγενείς και κοντινούς φίλους. 

Η 28χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάρτι με ένα μακρύ φόρεμα Ethereal L. Wells σε απαλό ροζ, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε χαλαρό κότσο. 

Οι στιλίστες της, Jill Lincoln και Jordan Johnson, δημοσίευσαν στο Instagram φωτογραφίες από την είσοδο της ηθοποιού στο πάρτι, που έγινε στην αυλή, η οποία ήταν διακοσμημένη σε ρομαντικό ύφος, έχοντας παντού κεριά. Φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς δημοσίευσαν επίσης οι makeup artist και hair stylist της ηθοποιού.

Το πάρτι έγινε λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της 28χρονης ηθοποιού για τον αρραβώνα της με τον 34χρονο Cooke Maroney, που είναι ιδιοκτήτης γκαλερί στο Μανχάταν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Here she comes! We couldn’t be happier and more excited for #jenniferlawrence to become a #MRS.. this weekend we toasted Jen and her groom to be.. too good of a time was had by all.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ jillandjordan στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM