Η Τζένιφερ Λόρενς γιόρτασε τον αρραβώνα της με ένα μεγάλο πάρτι

Η Τζένιφερ Λόρενς γιόρτασε τον αρραβώνα της με ένα μεγάλο πάρτι Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Cooke Maroney γιόρτασαν τον αρραβώνα τους με ένα πολυτελές, πριβέ πάρτι στο River Café του Μπρούκλιν με προσκεκλημένους λίγους συγγενείς και κοντινούς φίλους. 

Η 28χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάρτι με ένα μακρύ φόρεμα Ethereal L. Wells σε απαλό ροζ, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε χαλαρό κότσο. 

Οι στιλίστες της, Jill Lincoln και Jordan Johnson, δημοσίευσαν στο Instagram φωτογραφίες από την είσοδο της ηθοποιού στο πάρτι, που έγινε στην αυλή, η οποία ήταν διακοσμημένη σε ρομαντικό ύφος, έχοντας παντού κεριά. Φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς δημοσίευσαν επίσης οι makeup artist και hair stylist της ηθοποιού.

Το πάρτι έγινε λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της 28χρονης ηθοποιού για τον αρραβώνα της με τον 34χρονο Cooke Maroney, που είναι ιδιοκτήτης γκαλερί στο Μανχάταν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Here she comes! We couldn’t be happier and more excited for #jenniferlawrence to become a #MRS.. this weekend we toasted Jen and her groom to be.. too good of a time was had by all.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ jillandjordan στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τρέισι Έμιν έκανε επέμβαση στα μάτια: «Θα δω καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Πολιτισμός / Η Tracey Emin θέλει να δει ξανά τα έργα της — κυριολεκτικά

Για πάνω από έναν χρόνο, η Tracey Emin έβλεπε τον κόσμο θολό και «σε αποχρώσεις σέπια». Μετά την επέμβαση στα μάτια, λέει πως το πρώτο που θέλει είναι να πάει στην Tate Modern και να δει καθαρά τη μεγάλη της έκθεση.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: πρεμιέρα, κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσ

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε στην Αθήνα: μια πρεμιέρα,ένα κουλούρι και μια συνάντηση με τον Μάριο Μπανούσι

Ο Γουίλεμ Νταφόε βρίσκεται στην Αθήνα για την πανελλήνια πρεμιέρα του «Πάρτυ Γενεθλίων». Ο Μάριο Μπανούσι ανέβασε φωτογραφίες μαζί του στην πόλη, λίγους μήνες πριν παραλάβει στη Βενετία τον Αργυρό Λέοντα της Biennale Teatro.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία όπου ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight

Στο Jim Queen, ένας ιός μετατρέπει τους gay άνδρες σε straight και ένας queer influencer ψάχνει τη θεραπεία στο Παρίσι. Η γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων για ενήλικες έκανε πρεμιέρα στις Κάννες, μετατρέποντας την ετεροφυλοφιλία σε camp ταινία τρόμου για τη gay σκηνή.
THE LIFO TEAM
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ ακυρώνει την παρουσία της στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Πολιτισμός / Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ χάνει την πρώτη της εμφάνιση στις Κάννες μετά από τραυματισμό

Η 84χρονη σταρ δεν θα παραστεί στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Καννών, όπου θα λάμβανε τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας της, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο.
THE LIFO TEAM
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Πολιτισμός / Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Πομπηία: Γιατρός αναγνωρίστηκε από τα εργαλεία του

Νέα εξέταση σε εκμαγείο θύματος της έκρηξης του Βεζούβιου αποκάλυψε ευρήματα που βοήθησαν τους αρχαιολόγους να ταυτοποιήσουν το επάγγελμά του, σχεδόν 2.000 χρόνια μετά τον θάνατό του
THE LIFO TEAM