ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Νεκρός ο Μπρόντι Στίβενς, ο κωμικός ηθοποιός που έπαιξε στο Hangover

Νεκρός ο Μπρόντι Στίβενς, ο κωμικός ηθοποιός που έπαιξε στο Hangover Facebook Twitter
O Μπρόντι Στίβενς με τον Ζακ Γαλιφιανάκη με τον οποίο είχαν μια πολύ φιλική σχέση μετά τα γυρίσματα του Hangover
0

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ο κωμικός ηθοποιός Μπρόντι Στίβενς ο οποίος ήταν γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες Hangover.

Ο Στίβενς ήταν 48 ετών και βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Λος Άντζελες.

Ο Στίβενς, πέθανε στο Λος Άντζελες την Παρασκευή το βράδυ, σύμφωνα με τον The Hollywood Reporter. Η αιτία θανάτου του αναφέρθηκε ως  αυτοκτονία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Εκπρόσωπος του κωμικού ηθοποιού δεν έχει ακόμη κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το πώς πέθανε, αλλά αναφορές λένε πως βρέθηκε απαγχονισμένος.

 

Ο Στίβενς, ιδιαίτερα αγαπητός στο αμερικανικό κοινό έγινε δημοφιλής και για τις συμμετοχές τους στα σόου Jimmy Kimmel Live!, The Late Late Show και Chelsea Lately. 

Συνάδελφοί του, κωμικοί ηθοποιοί, σοκαρισμένοι από την είδηση της αυτοκτονίας, στέλνουν μήνυμα σε όσους αισθάνονται πως χρειάζονται βοήθεια να τη ζητήσουν.

Η κωμικός Σάρα Σίλβερμαν η οποία ήταν φίλη του Στίβενς ανέφερε στο μήνυμά της πως ο ηθοποιούς προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κατάστασή του με αγωγή, αλλά πως δεν κατάφερε και προσθέτει πως «μακάρι να είχε ζητήσει βοήθεια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Beautiful @brodyismefriend left us today. He was the funniest. He felt things intensely. High highs and low lows. Meds worked but felt like a heavy blanket. Squelched. Life itself was a struggle for him. I wish he stayed. I wish he called someone- anyone. Brody you are so loved.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Silverman (@sarahkatesilverman) στις

Νεκρός ο Μπρόντι Στίβενς, ο κωμικός ηθοποιός που έπαιξε στο Hangover Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM