Η Rihanna αποφάσισε να «κυνηγήσει» τον ίδιο της τον πατέρα, καταθέτοντας μήνυση επειδή εκείνος χρησιμοποίησε την εταιρία της, Fenty, και την σχέση μεταξύ τους ώστε να στήσει μια δική του επιχείρηση.

 

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, που επικαλείται το TMZ, η διάσημη τραγουδίστρια υποστηρίζει πως ο πατέρας της, Ronald Fenty, δημιούργησε μια εταιρία το 2017 με όνομα Fenty Entertainment. 

 

Το πρόβλημα είναι πως η Rihanna ήδη είχε κατοχυρώσει την επωνυμία «Fenty» για μια σειρά από δικές της επιχειρήσεις, ανάμεσά τους την πολύ γνωστή εταιρία καλλυντικών Fenty Beauty. '

 

Στην μήνυσή της υποστηρίζει πως ο πατέρας της βγάζει κέρδος από την φήμη που η ίδια έχει ήδη κατακτήσει μέσω του ονόματος «Fenty». 

 

Στα δικαστικά έγγραφα, η Rihanna λέει πως ο πατέρας της και ο συνέταιρός του εσφαλμένα διαφήμισαν τους εαυτούς τους ως εκπρόσωποί της προκειμένου να κερδίσουν εκατομμύρια δολάρια, καθώς μεταξύ άλλων προσπάθησαν να την κλείσουν για 15 σόου στην Λατινική Αμερική τον Δεκέμβριο του 2017 έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων, χωρίς την συγκατάθεσή της. 

 

Η τραγουδίστρια ισχυρίζεται πως ο πατέρας της ανεπιτυχώς προσπάθησε να κατοχυρώσει το όνομα «Fenty» ώστε να το χρησιμοποιήσει σε resort boutique ξενοδοχεία. 

 

Όπως λέει, του έχει στείλει επανειλημμένα επιστολές για να σταματήσει τις συγκεκριμένες ενέργειες, καλώντας τον να πάψει να εκμεταλλεύεται την επωνυμία, τις οποίες ωστόσο ο ίδιος έχει αγνοήσει, συνεχίζοντας να κερδοφορεί μέσω της Fenty Entertainment.