Η Rihanna απέρριψε την πρόταση να εμφανιστεί στο Super Bowl Halftime, ένα από τα μεγαλύτερα σόου του πλανήτη, και ο λόγος έχει να κάνει με τον Αφροαμερικανό αθλητή Colin Kaepernick.

 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, τα CBS και NFL επικοινώνησαν πρώτα με την διάσημη τραγουδίστρια για να εμφανιστεί στο σόου, η οποία ωστόσο αφού φέρεται να εξέτασε λίγο την προσφορά, αποφάσισε να την απορρίψει «λόγω του αμερικανικού φούτμπολ (NFL) και της κατάστασης με τους παίκτες που γονατίζουν». 

 

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Rihanna «είναι με τον πλευρό των παικτών και του Colin Kaepernick». «Η προσφορά και η προβολή θα ήταν υπέροχες για την Rihanna, καθώς ετοιμάζει νέο άλμπουμ και περιοδεία, αλλά έχει κολλήσει με αυτό που είναι σωστό στα μάτια της», σχολίασε πηγή. 

 

Ο Colin Kaepernick στο κέντρο.
Ο Colin Kaepernick στο κέντρο.

 

Από την πλευρά της η NFL αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα, όπως και εκπρόσωπος της τραγουδίστριας όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα. 

 

Ο Colin Kaepernick ήταν ο πρώτος παίκτης που γονάτισε στη διάρκεια του αμερικανικού εθνικού ύμνου, κίνηση την οποία έχουν επαναλάβει έπειτα δεκάδες παίκτες, προκαλώντας την οργή του Ντόναλντ Τραμπ. Ο 30χρονος Αφροαμερικανός αθλητής το είχε κάνει ουσιαστικά σαν μια μορφή διαμαρτυρίας για τις αλλεπάλληλες δολοφονίες μαύρων από λευκούς αστυνομικούς.

 

Όπως έγινε γνωστό, στο Super Bowl Halftime το πρώτο όνομα θα είναι τελικά οι Maroon 5.

 

Με πληροφορίες από BBC