Η Lady Gaga αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει αρραβωνιαστεί

Η Lady Gaga αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει αρραβωνιαστεί Facebook Twitter
H Gaga και ο Καρίνο στα βραβεία λίγο πριν η τραγουδίστρια αποκαλύψει τον αρραβώνα τους (Getty Images/ Ideal Image)
0

Οι φήμες για τον αρραβώνα της Lady Gaga κυκλοφορούν εδώ και μήνες, αλλά η ποπ σταρ αρνήθηκε σθεναρά να τις επιβεβαιώσει - μέχρι σήμερα.

Για πρώτη φορά, η Gaga αναφέρθηκε στον σύντροφό της ως «ο αρραβωνιαστικός μου» και το έκανε δημοσίως σε μια ομιλία της.

Κληθείσα να παραλάβει ένα βραβείο στην τελετή του «Women In Hollywood Awards» που διοργάνωσε το περιοδικό Elle στο Μπέβερλι Χιλς, η Lady Gaga ευχαρίστησε τον αρραβωνιαστικό της Κρίστιαν Καρίνο, δίνοντας τέλος στη φημολογία και παράλληλα το στίγμα του πόσο σοβαρή είναι η σχέση της.

Ο Καρίνο και η τραγουδίστρια ξεκίνησαν την σχέση τους πριν από περίπου ένα χρόνο, ενώ ένα δαχτυλίδι στο χέρι της Gaga έχει προκαλέσει αρκετά δημοσιεύματα.

Ο 49χρονος είναι γνωστός ατζέντης διασημοτήτων και μάνατζερ της ίδιας της τραγουδίστριας και ήταν στο κοινό της εκδήλωσης, όταν η Gaga αναφέρθηκε σε αυτόν.

Αυτός είναι ο δεύτερος αρραβώνας της Gaga καθώς είχε επισημοποιήσει τη σχέση της και με τον Τέιλορ Κίνεϊ, με τον οποίο οδηγήθηκε σε χωρισμό το 2016.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Πολιτισμός / Πέθανε ο Ρίτσαρντ Σέρα, ο τελευταίος μεγάλος Αμερικανός καλλιτέχνης

Ο Ρίτσαρντ Σέρα ήταν ένας σύγχρονος μινιμαλιστής καλλιτέχνης γνωστός για τα μνημειώδη ατσάλινα γλυπτά του. Τα συχνά τρομακτικά σε κλίμακα έργα του προκαλούν ζάλη και αποπροσανατολισμό, με τις αρχιτεκτονικές τους καμπύλες να στροβιλίζονται, καθώς οι θεατές περπατούν στα περάσματά τους.
NEWSROOM