Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Αμάλ Αλαμουντίν και τα δίδυμα απαθανατίστηκαν στην Ιταλία

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Αμάλ Αλαμουντίν και τα δίδυμα απαθανατίστηκαν στην Ιταλία Facebook Twitter
0

Εντυπωσιακό ντεμπούτο έκαναν τα δίδυμα του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ, αν και κανείς δεν κατάφερε να τα απαθανατίσει σε μια καθαρή φωτογραφία. Ωστόσο οι φωτογραφίες του Κλούνεϊ με τα λευκά πορτ μπεμπέ έχουν ενθουσιάσει τα ταμπλόιντς που τις βρήκαν πολύ τρυφερές.


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο αεροδρόμιο του Μιλάνο, μαζί με τα μωρά τους Έλα και Αλεξάντερ.


Η επίσκεψη στην Ιταλία έγινε, σύμφωνα με το ΤΜΖ, για να γιορτάσει η οικογένεια τον πρώτο μήνα από τη γέννηση των διδύμων.


Η τετραμελής πλέον οικογένεια Κλούνεϊ έφτασε στο Μιλάνο με ιδιωτικό τζετ και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες οι ευτυχείς γονείς ήταν ντυμένοι σπορ, με μπλουζάκια και τζιν παντελόνια και μετέφεραν τα μωρά τους σε λευκά πορτ μπεμπέ, με ιδιαίτερη προσοχή.


Η Έλα και ο Αλεξάντερ γεννήθηκαν στις 6 Ιουνίου στο Λονδίνο, στο νοσοκομείο της Αγίας Μαρίας, όπως είχε αναφέρει το περιοδικό People. Αμέσως μετά τη γέννηση των διδύμων το ζευγάρι είχε δηλώσει: «Η Έλα και ο Αλεξάντερ και η Αμάλ είναι υγιείς, χαρούμενοι και τα πηγαίνουν πολύ καλά. Ο Τζορτζ έχει ηρεμήσει και χρειάζεται λίγες ημέρες για να επανέλθει».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM