Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Αμάλ Αλαμουντίν και τα δίδυμα απαθανατίστηκαν στην Ιταλία

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Αμάλ Αλαμουντίν και τα δίδυμα απαθανατίστηκαν στην Ιταλία Facebook Twitter
0

Εντυπωσιακό ντεμπούτο έκαναν τα δίδυμα του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ, αν και κανείς δεν κατάφερε να τα απαθανατίσει σε μια καθαρή φωτογραφία. Ωστόσο οι φωτογραφίες του Κλούνεϊ με τα λευκά πορτ μπεμπέ έχουν ενθουσιάσει τα ταμπλόιντς που τις βρήκαν πολύ τρυφερές.


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα εντοπίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο αεροδρόμιο του Μιλάνο, μαζί με τα μωρά τους Έλα και Αλεξάντερ.


Η επίσκεψη στην Ιταλία έγινε, σύμφωνα με το ΤΜΖ, για να γιορτάσει η οικογένεια τον πρώτο μήνα από τη γέννηση των διδύμων.


Η τετραμελής πλέον οικογένεια Κλούνεϊ έφτασε στο Μιλάνο με ιδιωτικό τζετ και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες οι ευτυχείς γονείς ήταν ντυμένοι σπορ, με μπλουζάκια και τζιν παντελόνια και μετέφεραν τα μωρά τους σε λευκά πορτ μπεμπέ, με ιδιαίτερη προσοχή.


Η Έλα και ο Αλεξάντερ γεννήθηκαν στις 6 Ιουνίου στο Λονδίνο, στο νοσοκομείο της Αγίας Μαρίας, όπως είχε αναφέρει το περιοδικό People. Αμέσως μετά τη γέννηση των διδύμων το ζευγάρι είχε δηλώσει: «Η Έλα και ο Αλεξάντερ και η Αμάλ είναι υγιείς, χαρούμενοι και τα πηγαίνουν πολύ καλά. Ο Τζορτζ έχει ηρεμήσει και χρειάζεται λίγες ημέρες για να επανέλθει».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Σωσμένο» του Έντουαρντ Μποντ με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Λένα Κιτσοπούλου

Πολιτισμός / Αποκλειστικό: Ο Βασίλης Μπισμπίκης ανεβάζει τον «Σωσμένο» με τη Λένα Κιτσοπούλου

Το έργο του Έντουαρντ Μποντ που προκάλεσε την κατάργηση της λογοκρισίας στο αγγλικό θέατρο και αποτέλεσε την εναρκτήρια παράσταση του θρυλικού «Εμπρός» ανεβαίνει σε νέα διασκευή από την ομάδα Cartel.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ

Πολιτισμός / Πώς ήταν πραγματικά η Ωραία Ελένη: Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε τι έλεγε ο Όμηρος

Το ερώτημα ήρθε στην επιφάνεια μετά την επίθεση του Έλον Μασκ στον Κρίστοφερ Νόλαν για το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας του, «Οδύσσεια», που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες
THE LIFO TEAM