Η Mischa Barton δηλώνει πως το ξέσπασμά της προκάλεσε το «χάπι του βιασμού» που της έριξαν στο ποτό

Η Mischa Barton δηλώνει πως το ξέσπασμά της προκάλεσε το «χάπι του βιασμού» που της έριξαν στο ποτό Facebook Twitter
1

Η Mischa Barton δήλωσε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, εξηγώντας το περίεργο ξέσπασμά της που οδήγησε σε προσωρινή νοσηλεία της για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Πέμπτη, μετά από επεισοδιακές σκηνές που διαδραματίστηκαν στο σπίτι της και αναστάτωσαν τους γείτονές της στο Χόλιγουντ. Ούρλιαζε ότι η μητέρα της ήταν μάγισσα και μιλούσε ακατανόητα καθώς ήταν κρεμασμένη στο φράχτη του σπιτιού της και τελικά στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και η Πυροσβεστική.


Η Barton δήλωσε την Παρασκευή ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από μια διανυκτέρευση και είχε ανακαλύψει από τους γιατρούς ότι κάποιος της είχε δώσει την ουσία GHB το βράδυ της Τετάρτης, ενώ γιόρταζε τα 31α γενέθλιά της.

Η Mischa Barton δηλώνει πως το ξέσπασμά της προκάλεσε το «χάπι του βιασμού» που της έριξαν στο ποτό Facebook Twitter

Το GHB, ουσία που συχνά αναφέρεται και ως χάπι ή σιρόπι του βιασμού, είναι ένα ναρκωτικό που χρησιμοποιείται για να κάμψει τις αντιστάσεις των θυμάτων. Η ανάμειξη με αλκοόλ έχει μια πολύ ισχυρή αναισθητική επίδραση, ενώ υπάρχει αυξημένος κίνδυνος κώματος, ακόμα και θανάτου.

Η Barton είπε στο People πως είχε βγει για διασκέδαση με μερικούς φίλους για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Δήλωσε πως ενώ έπινε συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς η συμπεριφορά της γινόταν όλο και πιο ασταθής και πως όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση χειροτέρευε.


«Πήγα εθελοντικά να ζητήσω επαγγελματική βοήθεια και ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό πως μου είχε δοθεί η ουσία GHB. Μετά από ολονύκτια νοσηλεία είμαι στο σπίτι και είμαι καλά», αναφέρει. Τέλος ευχαριστεί όλους τους γιατρούς για τη βοήθεια και τη φροντίδα και δηλώνει πως αυτό που της συνέβη είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές όταν είναι έξω.

Πηγές από την αστυνομία δήλωσαν την Πέμπτη πως η ηθοποιός δέχτηκε οικειοθελώς να γίνει η διακομιδή της στο νοσοκομείο για έλεγχο μετά το ξέσπασμά της.



Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Μουσική / Αναζητώντας την προφορική και μουσική παράδοση της Κέας

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Cycladic Identity», ιστορίες και παραμύθια του νησιού, οι μελωδιές Τζιωτών μουσικών, η προφορική παράδοση και η μυθολογία συγκεντρώθηκαν σε μια σειρά podcast που θα μπορεί κάθε επισκέπτης της Κέας να ακούσει ενώ περιηγείται σε πλατείες, μονοπάτια, παραλίες, στα δρομάκια της Ιουλίδας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Πολιτισμός / The Cenci Family: Το ελληνικό θέατρο ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και το τριπλό sold out του πρότζεκτ «The Artaud Diptych» την περασμένη άνοιξη στο THE TANK THEATER της Νέας Υόρκης, η διεθνής Ελληνίδα σκηνοθέτις Ιόλη Ανδρεάδη επιστρέφει με νέα παράσταση τον προσεχή Μάιο στο φημισμένο θέατρο του Μανχάταν, σκηνοθετώντας για πέμπτη συνεχή σεζόν στη σημαντικότερη θεατρική πόλη του κόσμου.
NEWSROOM
«Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»

Πολιτισμός / «Αγαπούσε τα Λουλούδια Περισσότερο»: Η νέα μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Tribeca, και συγκεκριμένα στο τμήμα “Escape from Tribeca” που φιλοξενεί τις πιο ιδιαίτερες και αταξινόμητες δουλειές δημιουργών απ’ όλο τον κόσμο, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Βεσλεμέ.
NEWSROOM
Γιορτή Βιβλίου 2024

Πολιτισμός / Η γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο Μουσείο Μπενάκη

Το bazaar βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 στο ισόγειο του κτιρίου Πειραιώς 138, μαζί με παρουσιάσεις βιβλίων και δωρεάν ξεναγήσεις στις εκθέσεις. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια