Η Mischa Barton δηλώνει πως το ξέσπασμά της προκάλεσε το «χάπι του βιασμού» που της έριξαν στο ποτό

Η Mischa Barton δηλώνει πως το ξέσπασμά της προκάλεσε το «χάπι του βιασμού» που της έριξαν στο ποτό Facebook Twitter
1

Η Mischa Barton δήλωσε ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, εξηγώντας το περίεργο ξέσπασμά της που οδήγησε σε προσωρινή νοσηλεία της για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Πέμπτη, μετά από επεισοδιακές σκηνές που διαδραματίστηκαν στο σπίτι της και αναστάτωσαν τους γείτονές της στο Χόλιγουντ. Ούρλιαζε ότι η μητέρα της ήταν μάγισσα και μιλούσε ακατανόητα καθώς ήταν κρεμασμένη στο φράχτη του σπιτιού της και τελικά στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και η Πυροσβεστική.


Η Barton δήλωσε την Παρασκευή ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από μια διανυκτέρευση και είχε ανακαλύψει από τους γιατρούς ότι κάποιος της είχε δώσει την ουσία GHB το βράδυ της Τετάρτης, ενώ γιόρταζε τα 31α γενέθλιά της.

Η Mischa Barton δηλώνει πως το ξέσπασμά της προκάλεσε το «χάπι του βιασμού» που της έριξαν στο ποτό Facebook Twitter

Το GHB, ουσία που συχνά αναφέρεται και ως χάπι ή σιρόπι του βιασμού, είναι ένα ναρκωτικό που χρησιμοποιείται για να κάμψει τις αντιστάσεις των θυμάτων. Η ανάμειξη με αλκοόλ έχει μια πολύ ισχυρή αναισθητική επίδραση, ενώ υπάρχει αυξημένος κίνδυνος κώματος, ακόμα και θανάτου.

Η Barton είπε στο People πως είχε βγει για διασκέδαση με μερικούς φίλους για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Δήλωσε πως ενώ έπινε συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς η συμπεριφορά της γινόταν όλο και πιο ασταθής και πως όσο περνούσε η ώρα η κατάσταση χειροτέρευε.


«Πήγα εθελοντικά να ζητήσω επαγγελματική βοήθεια και ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό πως μου είχε δοθεί η ουσία GHB. Μετά από ολονύκτια νοσηλεία είμαι στο σπίτι και είμαι καλά», αναφέρει. Τέλος ευχαριστεί όλους τους γιατρούς για τη βοήθεια και τη φροντίδα και δηλώνει πως αυτό που της συνέβη είναι ένα μάθημα για όλες τις γυναίκες που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές όταν είναι έξω.

Πηγές από την αστυνομία δήλωσαν την Πέμπτη πως η ηθοποιός δέχτηκε οικειοθελώς να γίνει η διακομιδή της στο νοσοκομείο για έλεγχο μετά το ξέσπασμά της.



Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια