Σπάνια δημόσια εμφάνιση της κόρης του Πούτιν σε διαγωνισμό χορού

Σπάνια δημόσια εμφάνιση της κόρης του Πούτιν σε διαγωνισμό χορού Facebook Twitter
0

Η Katerina, η 30χρονη κόρη του Πούτιν, ήτανη πρωταγωνίστρια σε έναν διαγωνισμό rock 'n' roll χορού που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μόσχα.

Η Katerina Tikhonova πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Acrobatic Rock'n'roll με παρτενέρ τον Dmitry Alexeyev.

Αν και η κόρη του Ρώσου προέδρου δεν διακρίθηκε με κάποιο βραβείο μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη χώρα της, αλλά και τα ξένα μίντια καθώς αυτή ήταν μια σπάνια δημόσια εμφάνισή της.


Η Katerina καθώς και η αδελφή της κρατήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πολλά χρόνια ενώ ακόμη και σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν αρνείται να μιλήσει για τις κόρες του και ποτέ δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση που να αναφέρεται ονομαστικά στα παιδιά του προέδρου.

Το Κρεμλίνο αρνείται συστηματικά να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με την οικογένεια του προέδρου και οι βοηθοί του Πούτιν έχουν αρνηθεί να επιβεβαιώσουν λεπτομέρειες σχετικά με τις κόρες του, τις οποίες έκανε με την Lyudmila, την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Katerina είναι παντρεμένη με τον νεότερο δισεκατομμυριούχο της Ρωσίας Kirill Shamalov.

Η Tikhonova, η οποία χρησιμοποιεί το επώνυμο της γιαγιάς της, αποκαλύφθηκε πως ήταν κόρη του προέδρου πέρυσι. Δημοσιογράφοι που συνέδεσαν μια σειρά στοιχείων και ενδείξεων κατάφεραν να αποκαλύψουν την πραγματική της ταυτότητα. Όταν ο Πούτιν ρωτήθηκε αν Tikhonova ήταν η κόρη του, αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας πως η οικογενειακή ζωή του ήταν ιδιωτική.

Το Σάββατο η ρωσική τηλεόραση έδειξε δύο αποσπάσματα από τα χορευτικά της Tikhonova και του Alekseev με το οποία πήραν μέρος στο διαγωνισμό.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM
Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Πολιτισμός / Το βιβλίο της Ανί Ερνό «Η εμμονή» είναι μια μικρή εποποιία της ζήλειας

Κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς κυκλοφόρησαν από το Μεταίχμιο δύο βιβλία της πολυδιαβασμένης στην Ελλάδα και στη Γαλλία Ανί Ερνό (Anni Ernaux, Νόμπελ Λογοτεχνίας 2022), σε μετάφραση Ρίτας Κολαΐτη
NEWSROOM