Η Άμπερ Χέρντ κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Τζόνι Ντεπ- Τον κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό

Η Άμπερ Χέρντ κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Τζόνι Ντεπ- Τον κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό Facebook Twitter
2

Δικαστήριο του Λος Άντζελες επέβαλε περιοριστικά μέτρα κατά του Τζόνι Ντεπ, διατάσσοντάς τον να παραμείνει μακριά από τη σύζυγό του Άμπερ Χέρντ η οποία τον κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τα πειστήρια που κατατέθηκαν από τους δικηγόρους της Χερντ την Παρασκευή, ο Ντεπ της επιτέθηκε βίαια το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο διαμέρισμά τους.

Οι φωτογραφίες που προσκομίστηκαν στο δικαστήριο δείχνουν την Άμπερ Χέρντ με έναν μεγάλο μώλωπα στο δεξί μέρος του προσώπου της, καθώς και καρέ με σπασμένα μπουκάλια και κορνίζες από τον καυγά που προηγήθηκε.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή της η 30χρονη ηθοποιός, ο Ντεπ, υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών «ξεκίνησε να συμπεριφέρεται εμμονικά με κάτι που δεν ήταν αλήθεια» και «θύμωσε πάρα πολύ» ώσπου της πέταξε με πολύ δύναμη ένα κινητό, χτυπώντας την στο ζυγωματικό και το μάτι.

Η Χέρντ πρόσθεσε ακόμη ότι ο δημοφιλής αστέρας του Χόλιγουντ «συνέχισε να ουρλιάζει προς το μέρος της, να της τραβάει τα μαλλιά και να τη χτυπά, αρπάζοντας βίαια το πρόσωπο της».

Η Άμπερ Χέρντ κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Τζόνι Ντεπ- Τον κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό Facebook Twitter

Στη συνέχεια, όταν η φίλη της νεαρής κοπέλας, Raquel Pennington μπήκε στο διαμέρισμα, ο Ντεπ «πήρε το μπουκάλι με το κρασί που έπινε, άρχισε να το στριφογυρνάει δεξιά και αριστερά, σπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά του».

Σε ξεχωριστή κατάθεση, η ίδια η Pennington επιβεβαίωσε τη μαρτυρία της Χερντ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο Τζόνι Ντε κουνούσε το μπουκάλι με το κρασί σαν να ήταν «ρόπαλο του μπέιζμπολ».

Οι δικηγόροι του υποψήφιου για όσκαρ ηθοποιού υποστηρίζουν ότι η «Άμπερ προσπαθεί να εξασφαλίσει μια πρόωρη οικονομική συμφωνία προφασιζόμενη περιστατικά κακομεταχείρισης δηλώνοντας ακόμη ότι ο Ντεπ «αδυνατεί να παρευρεθεί στην ακροαματική διαδικασία και δεν έχει ακούσει καμία συγκεκριμένη κατηγορία εναντίον του».

Η Άμπερ Χέρντ κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Τζόνι Ντεπ- Τον κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό Facebook Twitter

Με τη σειρά της, η αστυνομία του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι δέχτηκε κλήση από την οικία της Χέρντ και του Ντεπ το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο όταν έφτασε εκεί «δεν διαπίστωσε κάτι το επιλήψιμο».

«Στις 21 Μαΐου, αστυνομικοί απάντησαν στην κλήση. Ο άνθρωπος που κάλεσε την αστυνομία δεν θέλησε να υποβάλλει καταγγελία και έτσι καμία καταγγελία δεν υπεβλήθη» τόνισε η αστυνομία σε δήλωσή της στο περιοδικό People.

«Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να δείχνει πως σημειώθηκε κάτι το επιλήψιμο. Οι αστυνομικοί έφυγαν, αφήνοντας μία κάρτα με τα στοιχεία τους».

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας προσέθεσε πως σε περίπτωση που υπήρχαν εμφανή σημάδια κακομεταχείρισης ή κακοποίησης η αστυνομία θα είχε ερευνήσει το περιστατικό, ανεξάρτητα από την υποβολή καταγγελίας.

Η Άμπερ Χέρντ κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Τζόνι Ντεπ- Τον κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό Facebook Twitter

Το έγγραφο που κατέθεσαν οι δικηγόροι της Άμπερ περιγράφει ακόμη δύο περιστατικά ενδοικογενειακής βίας μέσα στους τελευταίους έξι μήνες, συμπεριλαμβανομένου ενός επεισοδίου τον περασμένο Απρίλιο, στα γενέθλια της Χέρντ, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Ντεπ πέταξε ένα μπουκάλι σαμπάνιας στον τοίχο και ένα γυάλινο ποτήρι επάνω της, πριν την αρπάξει από τα μαλλιά και τη σύρει στο πάτωμα.

Στην κατάθεσή της, η Χερντ είπε ότι: «καθ'όλη τη διάρκεια της σχέσης μας, ο Johnny με κακομεταχειριζόταν λεκτικά και σωματικά. Έχω υποστεί ακραία συναισθηματική, λεκτική και σωματική κακοποίηση από τον Johnny, η οποία περιελάμβανε ξεσπάσματα θυμού, επιθετική συμπεριφορά, εξευτελισμούς και απειλές κάθε φορά που αμφισβητούσα την εξουσία του ή διαφωνούσα μαζί του».

Η Άμπερ Χέρντ κέρδισε ασφαλιστικά μέτρα κατά του Τζόνι Ντεπ- Τον κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό Facebook Twitter

«Δεδομένης της μικρής διάρκειας του γάμου και της πρόσφατης και τραγικής απώλειας της μητέρας του (σ.σ. πέθανε λίγες ημέρες πριν η Χερντ καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου), ο Τζόνι δεν θα απαντήσει σε καμία από τις πρόστυχες ψεύτικες ιστορίες, τα κουτσομπολιά, τις λάθος πληροφορίες και τα ψέματα για την προσωπική του ζωή» τόνισε εκπρόσωπος του ηθοποιού, σχολιάζοντας την ενέργεια της ηθοποιού να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του συζύγου της.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM
Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια