Wednesday: Οι δημιουργοί της σειράς θέλουν «τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις» σεζόν

Wednesday: Οι δημιουργοί της σειράς θέλουν «τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις» σεζόν Facebook Twitter
Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια Τζένα Ορτέγκα, ωστόσο, το ενδεχόμενο της 2ης σεζόν είναι ακόμη στον αέρα
0

Την στιγμή που επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί η 2η σεζόν της άκρως επιτυχημένης σειράς του Netflix «Wednesday», κατά πως φαίνεται σχεδιάζεται τρίτη αλλά και τέταρτη σεζόν.

Η δημιουργικη ομάδα πίσω από το «Wednesday» μίλησε για το μέλλον της σειράς και, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στο πόσες σεζόν σκοπεύουν να γυρίσουν.

Η πρώτη σεζόν τελειώνει με ένα τεράστιο cliffhanger αφήνοντας τους θεατές «πεινασμένους» για περισσότερα. Θα υπάρξει όμως και 2η σεζόν της Wednesday; Οι δημιουργοί της σειράς αποκάλυψαν ότι έχουν σχέδια για «τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις σεζόν».

Μιλώντας στο Variety για το πού μπορεί να φτάσει η σειρά, ο δημιουργικός νους πίσω από τη Wednesday, Miles Millar, δήλωσε: «Πάντα κοιτάμε το μέλλον, και όταν καθόμαστε να δημιουργήσουμε μια σειρά, κοιτάμε πολλές σεζόν, ιδανικά. Αυτό δεν είναι ποτέ αναμενόμενο, αλλά αυτή είναι η προσδοκία αφού ελπίζουμε ότι η σειρά θα είναι επιτυχημένη».

Με άλλα λόγια, η «Wednesday» προορίζεται να είναι μια σειρά αρκετών σεζόν.

Ο Αυστραλο-Βρετανός σεναριογράφος, παρουσιαστής, παραγωγός και σκηνοθέτης εξήγησε: «Πάντα σχεδιάζεις τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις σεζόν με πιθανές ιστορίες για τους χαρακτήρες. Μπορεί να εξελιχθεί και να αλλάξει. Συχνά, θέλεις να δεις ποιοι χαρακτήρες ή ηθοποιοί ξεπηδούν και για ποιους σου αρέσει να γράφεις. Οπότε θέλεις να το κρατάς ανοιχτό ώστε να το αλλάζεις και να εξελίσσεσαι».

Στη συνέχεια, κατέληξε λέγοντας: «Θα πρέπει να είναι πολύ σημαντικό για μας. Σίγουρα έχουμε έναν αρκετά ξεκάθαρο δρόμο για το τι θέλουμε να κάνουμε στις επόμενες σεζόν».

Τι θα γίνει με τη δεύτερη σεζόν ;

Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια Τζένα Ορτέγκα, ωστόσο, το ενδεχόμενο της δεύτερης σεζόν είναι ακόμη στον αέρα. Σε συνέντευξή της στο NME, η Τζένα δήλωσε: «Δεν έχω ιδέα αν θα επιστρέψουμε. Θα μπορούσε να συνεχιστεί, αλλά θα μπορούσε και να τελειώσει. Νομίζω ότι αυτό είναι το ωραίο με τη σειρά έχουμε την επιλογή».

Ενώ η επιλογή υπάρχει, το τέλος της πρώτης σεζόν αφήνει αρκετά αναπάντητα ερωτήματα και εκκρεμότητες.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026: Φαβορί για τη νίκη στον εθνικό τελικό ο Akylas - Σαρώνει στα στοιχήματα

TV & Media / Eurovision 2026: Φαβορί για τη νίκη στον εθνικό τελικό ο Akylas - Σαρώνει στα στοιχήματα

Η εκρηκτική πορεία του «Ferto» σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει αγγίξει τις 1.400.000 προβολές στο YouTube, αποτυπώνεται πλέον ξεκάθαρα και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών
THE LIFO TEAM
«Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

TV & Media / «Αυτό που είπε είναι σαχλαμάρα»: Το σχόλιο του Μίλτου Πασχαλίδη για τις δηλώσεις Καρυστιανού περί άμβλωσης

«Της είχε και έχει συμπάθεια όλος ο κόσμος γιατί έχασε το παιδί της και θέλουμε να δικαιωθεί με κάθε τρόπο ο αγώνας της. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνούμε και με ό,τι λέει» εξήγησε ο γνωστός τραγουδοποιός
THE LIFO TEAM
ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

TV & Media / Καβγάς Παγώνη - Καλλιακμάνη για την κακοκαιρία: «Εσύ μπορείς να φτιάξεις το σπίτι αν καεί;»

«Όταν το κράτος δεν αποζημιώνει σεισμόπληκτους και πυρόπληκτους, είναι λογικό να θέλουν να σώσουν τα σπίτια τους» ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης από την πλευρά του
THE LIFO TEAM