The Voice: Η 18χρονη τρανς εγγονή της τραγουδίστριας Δούκισσας πέρασε στην επόμενη φάση

The Voice: Η 18χρονη τρανς εγγονή της τραγουδίστριας Δούκισσας πέρασε στην επόμενη φάση Facebook Twitter
0

Η εγγονή της θρυλικής λαϊκής τραγουδίστριας Δούκισσας, Angel, κατάφερε να ξεχωρίσει το βράδυ του Σαββάτου (19/10) στο πλατό του The Voice of Greece, κερδίζοντας μια θέση στην επόμενη φάση του δημοφιλούς μουσικού διαγωνισμού.

Στο εισαγωγικό της βίντεο, η Angel μίλησε για την προσωπική της διαδρομή και το πάθος της για την τέχνη. «Από μικρή ηλικία τα τακούνια μπήκαν στη ζωή μου. Φορούσα τα τακούνια της μαμάς μου και χόρευα στο σπίτι», ανέφερε, ενώ αποκάλυψε ότι κατά την περίοδο της καραντίνας αναζήτησε τη δική της ταυτότητα μέσα από τη μουσική, το χορό και το drag. «Το drag με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί την ώρα που βαφόμουν, έβλεπα τη γυναίκα που θα ήθελα να είμαι», εξήγησε.

Στην παρουσίασή της, η Angel δήλωσε πως είναι 18 ετών, ερασιτέχνης τραγουδίστρια, χορεύτρια και μακιγιέζ. Αναφέρθηκε επίσης στη στήριξη που έχει λάβει από την οικογένεια και τους φίλους της. «Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με στήριξαν από την αρχή. Μου είπαν να μην τα παρατήσω ποτέ, γιατί αυτός είμαι. Υπήρξαν άνθρωποι που με έκριναν χωρίς να με γνωρίζουν, αλλά αργότερα ζήτησαν συγγνώμη. Αυτό με συγκίνησε βαθιά».

Όπως δήλωσε, η μουσική την ακολουθεί από την παιδική της ηλικία. «Από τα 4 μου χρόνια ήθελα να τραγουδάω και να βρίσκομαι πάνω σε σκηνές. Όσο μεγάλωνα, έβλεπα διάφορες τραγουδίστριες και ήθελα να τους μοιάσω. Τώρα που μεγάλωσα, θεωρώ ότι είμαι μια πολύ καλή performer και ελπίζω ο κόσμος να το εκτιμήσει». Αφιέρωσε ιδιαίτερα θερμά λόγια στη μητέρα της, λέγοντας πως είναι η μεγαλύτερη υποστηρίκτριά της.

«Όσο μεγάλωνα κι έβλεπα διάφορες τραγουδίστριες, σαν ένα μικρό αγοράκι κι εγώ, ήθελα να μοιάσω σε αυτές οπότε έβαζα τακούνια. Θεωρώ ότι τώρα που μεγάλωσα, έχω μοιάσει και πιστεύω ότι είμαι μία πολύ καλή performer σε αυτό που κάνω και πιστεύω να το δει ο κόσμος και να το εκτιμήσει. Η μαμά μου είναι η νο 1 φαν μου, supporter μου, είναι τα πάντα μου, είναι όλη μου η ζωή», είπε παρουσιάζοντας τον εαυτό της.

Η μητέρα της Angel, μιλώντας από τα backstage, τόνισε ότι πάντα υποστήριζε τα όνειρα της κόρης της: «Πάντα τη στηρίζαμε να κάνει ό,τι θέλει. Δεν της σταθήκαμε ποτέ εμπόδιο και αυτό είναι για εμάς πολύ σπουδαίο».

Στο διαγωνιστικό σκέλος, δύο από τους κριτές, η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Μαζωνάκης, γύρισαν τις καρέκλες τους. Όταν η Παπαρίζου ρώτησε αν υπάρχουν κι άλλοι μουσικοί στην οικογένειά της, η Angel αποκάλυψε: «Όλοι ασχολούνται με τη μουσική. Ο μπαμπάς μου έπαιζε κιθάρα, η γιαγιά μου τραγουδούσε. Η γιαγιά μου είναι η Δούκισσα». Με αυτό το σχόλιο, αποκάλυψε την οικογενειακή της σχέση με τη σπουδαία τραγουδίστρια, επιβεβαιώνοντας τη μουσική της κληρονομιά.

Τελικά, η Angel αποφάσισε να συνεχίσει στον διαγωνισμό με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Η νεαρή καλλιτέχνις έχει ήδη κάνει αίσθηση μέσα από τα βίντεο της στο TikTok, όπου έχει μοιραστεί την πορεία της από την εφηβεία στην ενηλικίωση, δείχνοντας την αλλαγή στην εικόνα και τη ζωή της.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το «Bad Boy» ντοκιμαντέρ

TV & Media / Ο Diddy έχασε την αγωγή των 100 εκατ. κατά του NBC για το ντοκιμαντέρ «Bad Boy» του Νέτφλιξ

Δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή των 100 εκατ. δολαρίων που είχε καταθέσει ο Sean “Diddy” Combs κατά του NBCUniversal και του Peacock για το ντοκιμαντέρ Diddy: The Making of a Bad Boy, κρίνοντας ότι δεν μπορούσε να στηριχθεί ο ισχυρισμός πως το φιλμ ήταν αυτό που του κατέστρεψε τη φήμη.
THE LIFO TEAM
Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

TV & Media / Αντιδράσεις για το «Unconditional», το νέο ισραηλινό θρίλερ του Apple TV+

Η νέα σειρά του Apple TV+ κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαΐου, όμως η καμπάνια της έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, με επικριτές να κατηγορούν την πλατφόρμα ότι εξωραΐζει την εικόνα του Ισραήλ μέσα στη συγκυρία του πολέμου στη Γάζα.
THE LIFO TEAM
Η Σαρλίζ Θερόν μιλά ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της

TV & Media / Η Σαρλίζ Θερόν μιλά ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της

«Αυτά συμβαίνουν σε πολλά σπίτια. Οι γυναίκες υφίστανται μια πολύ, πολύ άδικη μεταχείριση. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Και δεν νομίζω ότι κανείς πήρε στα σοβαρά τη μητέρα μου», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός
THE LIFO TEAM