Θέλετε να παντρευτείτε τον πρίγκιπα Χάρι;

Θέλετε να παντρευτείτε τον πρίγκιπα Χάρι; Facebook Twitter
2

Αληθινές Αμερικανίδες παλεύουν για την καρδιά ενός ψεύτικου πρίγκιπα. Το Fox είναι μανούλα σε κάτι τέτοια: το 2003 είχε κάνει πάταγο με το ριάλιτι "Joe Millionaire". Τότε, οι γυναίκες που συμμετείχαν στο παιχνίδι νόμιζαν ότι αγωνίζονται για την καρδιά ενός εκατομμυριούχου – μόνο στο τέλος, η νικήτρια, μάθαινε ότι δεν είναι εκατομμυριούχος, αλλά ένας κανονικός άντρας που δουλεύει στην οικοδομή. Τότε η νικήτρια μπορούσε να διαλέξει αν τον θέλει, έστω και φτωχό, και αν έλεγε ναι, το ζευγάρι κέρδιζε ένα εκατομμύριο δολάρια.

Το Joe Milllionaire, με το ηθικοπλαστικό υπόβαθρο, έκανε τεράστια επιτυχία, έγινε σταθμός στην ποπ κουλτούρα, με 34 εκατομμύρια (!) τηλεθεατές κατά μέσο όρο για την πρώτη σεζόν και το πιο πετυχημένο φινάλε ριάλιτι στην ιστορία των ριάλιτι.

Το Fox θα προσπαθήσει να επαναλάβει την επιτυχία παρουσιάζοντας έναν απλό κοκκινομάλλη Άγγλο ως τον πρίγκιπα Χάρι σε πρόθυμες Αμερικανίδες που ονειρεύτηκαν τιάρες και τσάι με τη βασίλισσα. Ο κοινός θνητός Matthew Hicks πέρασε μερικές εβδομάδες στο βασιλικό Englefield House στο Berkshire παριστάνοντας τον πρίγκιπα. Καθόλου άσχημα.

Θέλετε να παντρευτείτε τον πρίγκιπα Χάρι; Facebook Twitter

Για να πάρετε μια ιδέα του τι σας περιμένει, δείτε την πιο σκανδαλώδη σκηνή του Joe Milllionaire

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια