Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Ανδρέας Παναγόπουλος

Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Ανδρέας Παναγόπουλος Facebook Twitter
Ο Ανδρέας Παναγόπουλος (αριστερά) με τον Θοδωρή Κυριακού (δεξιά)
0

 

Τέλος από τον ΑΝΤ-1 και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παναγόπουλος έπειτα από 25 χρόνια συνεργασίας. Ο δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού ο δημοσιογράφος αποφάσισε να «αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, για να αξιοποιήσει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία», με τις φήμες να μιλούν για ομαλή μετάβαση στο κανάλι του Φαλήρου.

Η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών έγινε κοινή συναινέσει, καθώς ο Α. Παναγόπουλος  είχε συμφωνήσει να αποχωρήσει από το κανάλι και είχε ενημερωθεί σχετικά από την αρχή του έτους.

Πρόκειται για «ένα από τα πιο ικανά και σημαντικά στελέχη του δημοσιογραφικού επιτελείου του σταθμού, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1990 από το πολιτικό ρεπορτάζ και το σχολιασμό, ενώ το 2009 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του συνέβαλε σημαντικά στη συνεχή αναβάθμιση των ειδήσεων και της ενημέρωσης του ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του κατά τη διάρκεια της 25ετούς συνεργασίας τους και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια» καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Stephen Colbert έσβησε τα φώτα του Late Show με τον Paul McCartney

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ έριξε αυλαία στο Late Show με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ

Το ιστορικό late-night franchise του CBS αποχαιρέτησε το κοινό του ύστερα από 33 χρόνια, με ένα φινάλε γεμάτο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Έλβις Κοστέλο, Τζον Μπατίστ, διάσημα cameos, μια μάυρη τρύπα που κατάπιε το Ed Sullivan Theater και σχεδόν καμία ευθεία αναφορά στον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM