24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

«The Targashians»: Κιμ Καρντάσιαν και Τζέιμς Κόρντεν αυτοσαρκάζονται σε παρωδία του «House of the Dragon»

«The Targashians»: Κιμ Καρντάσιαν και Τζέιμς Κόρντεν αυτοσαρκάζονται σε παρωδία του «House of the Dragon» Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube.
0

Το «House of the Dragon» είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές που προβάλλονται αυτή την περίοδο στο κανάλι της HBO, με την Κιμ Καρντάσιαν και τον παρουσιαστή, Τζέιμς Κόρντεν να δημιουργούν μια δική τους εκδοχή της σειράς. 

Σε πρόσφατη εμφάνισή της στο «The Late Night Show with James Corden», η Καρντάσιαν συνεργάστηκε με τον παρουσιαστή δημιουργώντας την «Targashian» εκδοχή του prequel του Game of Thrones.

Ντυμένος με μεσαιωνική ενδυμασία, ο Κόρντεν ακούγεται να λέει ότι ως νέος βασιλιάς θα «δώσει χάρη» στον αιώνιο εχθρό του. Λίγο μετά, η Καρντάσιαν εμφανίζεται χαιρετώντας τον Κορντέν και κρατώντας ένα φρεσκοκομμένο κεφάλι που υποτίθεται ανήκει στον μακροχρόνιο εχθρό του. 

«Κυριολεκτικά μόλις του έδωσα χάρη!» αναφωνεί ο Κόρντεν. «Γιατί; Είναι τόσο αδιάφορος. Δεν έδωσε τίποτα σε αυτό το βασίλειο», απαντά η Καρντάσιαν. 

Στην παρωδία με τίτλο «The Targashians», ένα μείγμα των λέξεων Καρντάσιαν και της φανταστικής οικογένειας Τargaryen του Οίκου του Δράκου, Τζέιμς και Κιμ διαφωνούν εναλλάξ για το ποιος πρέπει να κυβερνήσει το Westeros.

Το βίντεο τελειώνει με την Καρντάσιαν και τον Κόρντεν να έρχονται σε αμοιβαία συμφωνία ότι θα μοιραστούν το θρόνο, μέχρι που η Κάιλι Τζένερ κάνει μια αιφνιδιαστική είσοδο, σκοτώνοντας και τους δύο.

TV & Media
0

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ