«Supersex»: Το Neflix αφηγείται τη ζωή του διάσημου πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι

«Supersex»; Νέα σειρά του Neflix αφηγείται τη ζωή του διάσημου πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η ζωή του διάσημου πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι είναι το θέμα μιας νέας σειράς του Netflix με τίτλο «Supersex», η οποία ξεκίνησε τα γυρίσματα στη Ρώμη.

Η σειρά των επτά επεισοδίων είναι εμπνευσμένη από την πραγματική ζωή του Σιφρέντι, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 1.500 hardcore πορνογραφικές ταινίες.

Το Rocco Siffredi Prods του με έδρα τη Βουδαπέστη  δε, αποτελεί ισχυρή δύναμη της βιομηχανίας πορνό σήμερα.

Ο Σιφρέντι ήταν επίσης το θέμα του ντοκιμαντέρ «Rocco», σε σκηνοθεσία των Τιερί Ντεμαιζιέ και Αλμπάν Τεουρλάι, το οποίο προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2016.

Στο επίκεντρο του «Supersex»  σε παραγωγή της The Apartment, μια εταιρεία που αποτελεί συνεργασία της Fremantle και της Groenlandia, του ομίλου Banijay, βρίσκονται άγνωστες πτυχές του Ιταλού πορνόσταρ, τον οποίο υποδύεται ο επίσης Ιταλός Alessandro Borghi.

Η σειρά δημιουργήθηκε και γράφτηκε από την εξέχουσα Ιταλίδα σεναριογράφο Francesca Manieri ("We Are Who We Are", "L'Immensità"), γνωστή μάχιμη φεμινίστρια.

Περιγράφεται ως «μια βαθιά ιστορία που αφηγείται τη ζωή του από την παιδική του ηλικία», σύμφωνα με το Netflix.

Το «Supersex» θα ασχοληθεί με την οικογένεια του Σιφρέντι, την καταγωγή του, τη σχέση του με την αγάπη, «το σημείο εκκίνησης και το πλαίσιο που τον οδήγησε να ξεκινήσει την πορεία του στην πορνογραφία».

Σκηνοθέτες της σειράς είναι οι οι Matteo Rovere, Francesco Carrozzini και Francesca Mazzoleni.

Το καστ μαζί με τον Borghi συμπληρώνουν οι Jasmine Trinca, Adriano Giannini και Saul Nanni, αντίστοιχα στους ρόλους των Lucia, Tommaso και Rocco ως νεαρού άνδρα.

«Το «Supersex» είναι η ιστορία ενός άνδρα που χρειάζεται 7 επεισόδια και 350 λεπτά για να πει «σ’ αγαπώ», για να αποδεχτεί ότι ο δαίμονας στο σώμα του είναι συμβατός με την αγάπη. Για να το κάνει αυτό, πρέπει να αποκαλύψει το μόνο κομμάτι του που δεν έχουμε δει ποτέ: την ψυχή του» είπε η σεναριογράφος.

«Το «Supersex» μιλάει για το παρόν μας, το «Supersex» μιλά για εμάς. Τι σημαίνει να είσαι άντρας; Είμαστε ακόμα σε θέση να συμβιβάσουμε τη σεξουαλικότητα και τη συναισθηματικότητα;

»Αυτά είναι τα ερωτήματα που σαν καλειδοσκόπιο ανοίγονται μπροστά μας καθώς βυθιζόμαστε στην απίστευτη ζωή του μέχρι να χάσουμε την αναπνοή μας» πρόσθεσε.

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix παγκοσμίως το 2023.

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM