Στην κορυφή του αμερικάνικου box office το «The Boy and the Heron»

Στην κορυφή του αμερικάνικου box office το «The Boy and the Heron» Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Το «The Boy and The Heron» είναι η πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων που κατακτά την κορυφή του αμερικανικού box office.

Συγκεκριμένα, η τελευταία ταινία του Χαγιάο Μιγιαζάκι, έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτό το Σαββατοκύριακο, φέρνοντας στα ταμεία 12,8 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με την Comscore.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα τόσο σε υποτιτλισμένη όσο και σε μεταγλωττισμένη προβολή, και αποτελεί επίσης και την πρώτη ξένη παραγωγή που βρίσκεται στην κορυφή του Αμερικανικού box office, για αυτή τη χρονιά.

Αν και ο μαγικός κόσμος του Μιγιαζάκι, είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Ιαπωνία και στην υπόλοιπη Ασία, στις ΗΠΑ είχε κάνει λιγότερο αισθητή την παρουσία του, καθώς σύμφωνα με το AP, η προηγούμενη ταινία του «The Wind Rises» που κυκλοφόρησε το 2013, συγκέντρωσε συνολικά 5,2 εκατ. δολάρια.

Για τη μεταγλώττιση της ταινίας, δάνεισαν τις φωνές τους διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, όπως οι Κρίστιαν Μπέιλ, Ντέιβ Μπατίστα, Γουίλεμ Νταφόε, Μαρκ Χάμιλ, Ρόμπερτ Πάτινσον και Φλόρενς Πιου.

Τοποθετημένη κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η ιστορία επικεντρώνεται σε ένα νεαρό αγόρι που ανακαλύπτει ένα εγκαταλελειμμένο πύργο στη νέα του πόλη και ξεκινά μια συναρπαστική περιπέτεια σε ένα φανταστικό κόσμο με οδηγό έναν ασημένιο ερωδιό που μπορεί να μιλάει.

Παράλληλα, η ταινία «Renaissance: A Film by Beyoncé», σημείωσε μεγάλη πτώση και βρέθηκε στην έκτη θέση από την κορυφή ενώ το «Τhe Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes» της Lionsgate είναι στην δεύτερη και το «Godzilla Minus One», στη τρίτη.

Με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ /  AP

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM
«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

TV & Media / Όζι Όζμπορν: Ο «νονός της heavy metal» και «πατέρας» του ριάλιτι

Η σειρά «The Osbournes» έγινε τεράστια επιτυχία και έκανε πρωταγωνιστές τη σύζυγό του, Σάρον, και τα παιδιά τους, Τζακ και Κέλι , όμως έφερε στο προσκήνιο την ήπια εκδοχή του Όζι Όσμπορν και στην πορεία, άλλαξε τα ριάλιτι
LIFO NEWSROOM