The Simpsons: Ο πιο γνωστός γκέι χαρακτήρας της σειράς θα βρει επιτέλους αγόρι

The Simpsons’ resident gay icon Waylon Smithers finally finds love Facebook Twitter
Πηγή: The Simpsons / Pinknews.
0

Ο γκέι χαρακτήρας των «The Simpsons», Γουάιλον Σμίθερς θα βρει επιτέλους την αγάπη σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων. 

Ακόμη και οι περιστασιακοί θεατές των Simpsons γνώριζαν ότι ο Σμίθερς είναι γκέι και ότι είχε ερωτευτεί το αφεντικό του, από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά. Ωστόσο, μετά από χρόνια και συγκεκριμένα σε επεισόδιο του 2016 που λέγεται «The Burns Cage» ο Σμίθερς παραδέχτηκε στον διευθυντή του τα αληθινά του συναισθήματα χωρίς όμως ανταπόκριση

Τώρα, πέντε χρόνια μετά την απόρριψή του από τον διευθυντή, ο Σμίθερς φαίνεται ότι έχει προχωρήσει στη ζωή του και κάνει το επόμενο βήμα με σκοπό να βρει την αγάπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σμίθερς θα αναπτύξει σχέση με τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα της μόδας, Μάικλ Ντε Γκραφ σε ένα επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί στις 21 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μια στιγμή που αποτελεί ορόσημο για τον συγγραφέα της σειράς, Ρομπ Λα Ζεμπνίκ και τον ομοφυλόφιλο γιο του Τζόνι, από τον οποίο εμπνεύστηκε το επεισόδιο του Σμίθερς το 2016. Ο Ρομπ είπε στη New York Post ότι ήταν «ένα όνειρο» να δουλέψει με τον γιο του για το επερχόμενο επεισόδιο βλέποντας παράλληλα πόσο «πραγματικά αστείος και ταλαντούχος είναι».

«Μερικές φορές η τηλεόραση μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο στη σκέψη των ανθρώπων», πρόσθεσε ο Ρομπ.

Ο Τζόνι είπε ότι ήταν σημαντικό για εκείνον να φέρει τον γκέι ρομαντισμό στο προσκήνιο μέσω αυτού του επεισοδίου καθώς συχνά οι ΛΟΑΤΚΙ ρομαντικές ιστορίες προβάλλονται αποσπασματικά και όχι ως τμήμα της κύριας πλοκής. 

Με πληροφορίες από PinkNews και New York Post

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

TV & Media / Ο Σκοτ Πέλι απολύθηκε από το 60 Minutes αφού κατηγόρησε τη νέα διοίκηση ότι «σκοτώνει» την εκπομπή

Η απόλυση του βετεράνου δημοσιογράφου δεν είναι απλώς ακόμη μία αποχώρηση από το CBS. Είναι το πιο δραματικό επεισόδιο στη σύγκρουση για το μέλλον του 60 Minutes, της ιστορικής εκπομπής που η νέα διοίκηση θέλει να οδηγήσει στη «ψηφιακή εποχή»
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

TV & Media / Καπουτζίδης: «Ένα παιδί ομόφυλου ζευγαριού εάν ανοίξει την τηλεόραση θα ακούσει φρικαλεότητες για τους γονείς του»

«Κάλεσα σε μια σύσκεψη, με zoom, τους ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 και τους ευχαριστώ γιατί πραγματικά με άκουσαν και κατάλαβαν τι ήθελα να πω» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την ερωτική σκηνή των δύο ανδρών, που προβλήθηκε στις «Σέρρες»
THE LIFO TEAM
Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM