Σήμερα θα μάθουμε τον νέο ιδιοκτήτη του ΔΟΛ

Σήμερα θα μάθουμε τον νέο ιδιοκτήτη του ΔΟΛ Facebook Twitter
0

Σήμερα το μεσημέρι πρόκειται να αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, που βγαίνει σε δημοπρασία.

Τον ιστορικό οργανισμό διεκδικούν οι Ιβάν Σαββίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης, και μια κυπριακή εταιρεία.

Οι κλειστοί φάκελοι με τις προσφορές θα ανοίξουν στις 12:15 το μεσημέρι.

Θέμα υπήρξε με την πλευρά Σαββίδη το πρωί της Τρίτης , καθώς έπρεπε να εξασφαλίσει εγγυητική επιστολή από χώρα μέλους του ΟΟΣΑ αλλά βρέθηκε λύση τελικά με την κατάθεση εγγυητικής από κυπριακή τράπεζα.

Η διαδικασία προβλέπεται να είναι σύντομη, αφού οι φάκελοι να αποσφραγιστούν ενώπιον δυο συμβολαιογράφων και ο ΔΟΛ θα περάσει στα χέρια όποιου έχει κάνει την υψηλότερη προσφορά. Για τα ακίνητα του ΔΟΛ θα διεξαχθεί παραλλήλως άλλος διαγωνισμός.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM
Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM