Το Saturday Night Live γιορτάζει τη νίκη Μπάιντεν [ΒΙΝΤΕΟ]

Το Saturday Night Live γιορτάζει τη νίκη Μπάιντεν [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Το Saturday Night live γιορτάζει τη νίκη Μπάιντεν
0

Το Saturday Night Live γιόρτασε τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές με τον Τζιμ Κάρεϊ στον ρόλο του νέου Προέδρου να δίνει ρεσιτάλ γέλιου.

Στην ομιλία του έχει δίπλα τη δική του Καμάλα Χάρις και μαζί χαιρετούν τον Τραμπ σχηματίζοντας το γράμμα «L», δηλαδή looser (χαμένος) με τα χέρια τους.

«Δεν έχω νιώσει ποτέ τόσο ζωντανός. Αυτό είναι ειρωνικό γιατί δεν είμαι και τόσο ζωντανός» λέει ο Κάρεϊ υποδυόμενος τον 77χρονο νέο πια πρόεδρο των ΗΠΑ.

Η Μάγια Ρούντολφ, ως  εκλεγμένη αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, πήρε το λόγο εξηγώντας γιατί οι μητέρες σε όλη την Αμερική ήταν συναισθηματικά άστατες το Σάββατο.


«Η μαμά σου θα το γυρίσει από γέλιο σε κλάμα και μετά σε χορό όλο το βράδυ, Δεν είναι γιατί είναι τρελή. Είναι γιατί είναι μεθυσμένη» είπε.

   

«Απλά θα παίξω ένα γρήγορο τραγούδι στο κινητό μου» πρόσθεσε και ακούστηκε το κομμάτι που έχει εμπνεύσει το meme, «Πρόκειται να χάσετε τη δουλειά σας».

«Προσπαθούν να μου κλέψουν τις εκλογές», λέει ο Άλεκ Μπάλντουιν που εμφανίζεται ως Τραμπ πριν διατάξει να «σταματήστε την καταμέτρηση».

«Oπως γνωρίζει κάποιος που πέθανε περίπου στα μέσα της Τρίτης, εξελέγην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών» λέει ο Μπάλντουιν στην ομιλία του στο Saturday Night Live.

Κλείνει δε,  με ένα τραγούδι στο πιάνο, αφιερωμένο στον εαυτό του.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ