Ψυχάρης: Ελπίζουμε μέχρι τις 15 Οκτωβρίου να έχουμε λύσει το πρόβλημα

Ψυχάρης: Ελπίζουμε μέχρι τις 15 Οκτωβρίου να έχουμε λύσει το πρόβλημα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
1

Με γραπτή του επιστολή που παραδόθηκε στη γενική συνέλευση των εργαζομένων του ΔΟΛ από το διευθυντή του «Βήματος» Αντώνη Καρακούση, ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης «σπάει» τη σιωπή του για το μέλλον του δημοσιογραφικού οργανισμού.

Σύμφωνα με την εν λόγω επιστολή, οι εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι για 4 μήνες, δεν πρόκειται να λάβουν τα δεδουλευμένα τους τουλάχιστον μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.

Επειδή όμως δεν είναι βέβαιο πως μέχρι τότε θα έχει βρεθεί λύση, το μέλλον του οργανισμού προδιαγράφεται δυσοίωνο.

«Εμείς πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσουμε την κρίση χωρίς να ανταποκριθούμε στις γνωστές φωνές των σειρήνων, στων οποίων τα κελεύσματα, αν είχαμε υποκύψει, δεν θα ήμασταν τώρα εδώ» γράφει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο Ψυχάρης και συνεχίζει:


«Ο ΔΟΛ έχει μια ιστορία όχι μόνο πολιτική αλλά και επιχειρηματική. Ως και τα τελευταία χρόνια ο ΔΟΛ ήταν η μόνη δημοσιογραφική επιχείρηση στην Ελλάδα που πλήρωνε προκαταβολικά τους μισθούς. Δεν θα γίνουμε τώρα μπαταχτσήδες. Αν το καράβι πέσει σε ξέρες, στα αμπάρια του θα υπάρχουν όσα χρειάζονται για να τελειώσει μια συνεργασία κλπ. Οπωσδήποτε ελπίζουμε ότι θα έχουμε λύσει το πρόβλημα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου».

Ολόκληρη η επιστολή:

Ψυχάρης: Ελπίζουμε μέχρι τις 15 Οκτωβρίου να έχουμε λύσει το πρόβλημα Facebook Twitter

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ