Προπηλάκισαν την ανταποκρίτρια του Open στην Κωνσταντινούπολη: «Οι Έλληνες χαίρεστε, είστε ένοχοι σε αυτή την ιστορία»

Προπηλάκισαν την ανταποκρίτρια του Open στην Κωνσταντινούπολη: «Οι Έλληνες χαίρεστε, είστε ένοχοι σε αυτή την ιστορία» Facebook Twitter
0

Ένα περιστατικό, ενδεικτικό της εχθρικής διάθεσης μερίδας Τούρκων, μετά την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη, περιέγραψε η ανταποκρίτρια του Open στην Κωνσταντινούπολη. 

Η Μαρία Ζαχαράκη εξήγησε πως καλλιεργείται ένα κλίμα προς τα έξω πως και οι ΗΠΑ «οπλίζουν» αυτούς τους τρομοκράτες και η Ελλάδα γίνεται καταφύγιό τους. 

Στο πλαίσιο αυτό περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη μετά το πέρας της ανταπόκρισής της από την Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό του Open. 

«Προπηλακίστηκα χτες το βράδυ επειδή ήμουν Ελληνίδα και βρισκόμουν στο σημείο της επίθεσης. Mε το που τελειώνω την ανταπόκρισή μου, το live μου χτες το βράδυ, πλησίασε πολύς κόσμος τους δημοσιογράφους. Με πλησιάζει ένας Τούρκος και με ρωτάει "από που είσαι, από ποια χώρα;". Του απαντώ Ελλάδα και άρχισε να μου λέει συνεχώς "και εσείς στην Ελλάδα που στηρίζετε  το ΡΚΚ, εσείς βρίσκεστε από πίσω". "Και είδα", μου λέει χωρίς να καταλαβαίνει ελληνικά, "με πόση χαρά μετέδιδες την είδηση. Εσείς χαίρεστε με αυτό που έγινε στην Τουρκία". Δεν του απαντούσα και αυτός συνέχιζε να λέει "βέβαια δεν απαντάς, γιατί εσύ και η χώρα σου είστε ένοχοι σε αυτή την ιστορία"».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ