Ποιοι τέσσερις ισχυροί επιχειρηματίες διεκδικούν την ταινιοθήκη και το αρχείο του MEGA

Ποιοι τέσσερις ισχυροί επιχειρηματίες διεκδικούν την ταινιοθήκη και το αρχείο του MEGA Facebook Twitter
0

Τον περασμένο Νοέμβριο το Mega αποχαιρέτησε οριστικά τους τηλεθεατές του με οριστικό «μαύρο», αλλά ο Ιούνιος φέρνει εξελίξεις με πλειστηριασμό της ταινιοθήκης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο protothema.gr, τον μήνα αυτό θα γίνει ο πλειστηριασμός για την ταινιοθήκη του τηλεοπτικού σταθμού. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η εταιρεία Grant Thornton και οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει την εκκαθάριση της Τηλέτυπος Α.Ε. ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες ενέργειες με αποτέλεσμα ο πλειστηριασμός να δρομολογείται εντός του Ιουνίου.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο του ρεπορτάζ είναι πως πλέον οι μνηστήρες για το αρχείο και τις σειρές του Mega φαίνεται πως είναι πλέον τέσσερις ισχυροί επιχειρηματίες. Kατά το protothema, oι διεκδικητές που θα πλειοδοτήσουν για να αποκτήσουν την ταινιοθήκη είναι Βαγγέλης Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης του ΟΝΕ TV, ο Γιάννης Αλαφούζος του ΣΚΑΪ, o Γ. Βαρδινογιάννης για τα κανάλια ALPHA και STAR και ο Ιβάν Σαββίδης του OPEN. 

Αν και είναι γνωστό πως η η ταινιοθήκη θεωρείται τεράστια επένδυση  η αξία της δεν μπορεί να προσδιοριστεί ενώ αναφέρεται πως μοναδικό ενδεικτικό μέγεθος προέρχεται από την προσφορά ύψους 30 εκατ. ευρώ που είχε καταθέσει στο παρελθόν ο Β. Μαρινάκης. Ωστόσο αυτό το νούμερο θα αναδιαμορφωθεί σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις εκατοντάδες πολυαγαπημένες σειρές που έγραψαν ιστορία στον διαγωνισμό θα βγει και το σήμα του MEGA CHANNEL και το αρχειακό υλικό, δηλαδή δελτία ειδήσεων, συνεντεύξεις προσωπικοτήτων και δημοσιογραφικές εκπομπές.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Stephen Colbert μιλά για το τέλος του Late Show και την πολιτική πίεση στο late-night

TV & Media / Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρετά το The Late Show: «Κάτι άλλαξε»

Λίγες εβδομάδες πριν από το τελευταίο επεισόδιο του Late Show, ο Stephen Colbert μίλησε στους New York Times για την ακύρωση της εκπομπής από το CBS, την οικονομική κρίση του late-night και τις υποψίες ότι η απόφαση επηρεάστηκε από το πολιτικό περιβάλλον γύρω από τον Donald Trump.
THE LIFO TEAM
Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

TV & Media / Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του House of the Dragon και ανακοίνωσε ότι η σειρά επιστρέφει στις 21 Ιουνίου. Ο πόλεμος των Ταργκάριεν περνά πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση, με τη νέα σεζόν να προαναγγέλλεται πιο σκοτεινή, πιο βίαιη και πιο φιλόδοξη από τις προηγούμενες.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

TV & Media / Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

Το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria κατέληξε σε μια από τις πιο βίαιες σκηνές της σειράς, με τον Nate του Τζέικομπ Ελόρντι να πληρώνει με αίμα τα χρέη του, τη νύχτα του γάμου του με την Cassie.
THE LIFO TEAM