Ο Snik κατηγορεί τον Light ότι έχει κλέψει χρήματα από τον Mad Clip

Ο Snik κατηγορεί τον Light ότι έχει κλέψει χρήματα από τον Mad Clip Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Η κόντρα Snik και Light καλά κρατεί και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να καταλαγιάσει, καθώς οι δύο τράπερ εξαπέλυσαν διαδικτυακά «πυρά», για ακόμη μία φορά.

Αφορμή για το επεισόδιο στάθηκε έναν live του Snik στα social media, στο οποίο κατηγόρησε τον Light ότι έχει κλέψει χρήματα από τον MadClip, ο οποίος έφυγε πέρυσι από τη ζωή μετά από τροχαίο, και ότι δεν δίνει τα δικαιώματα των τραγουδιών του στην οικογένεια.

Οι ισχυρισμοί του Snik

«Ήθελα να παίξω και μποξ μαζί του, να βγάλει και αυτός λεφτά, να βγάλω και εγώ αλλά κάθεται και τρέχει το στόμα του πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό. Ποιος σε έδιωξε από τη Θεσσαλονίκη; Οι φίλοι σου. Σε έδιωξαν από το σπίτι σου. Έμενες ένα μήνα στο ΜΕΤ, σε έδιωξαν οι φίλοι σου πάλι. Σε έκαναν μπλε 2-3 φορές οι φίλοι σου πάλι. Ήρθες στην Αθήνα. Έναν χρόνο ο Mad Clip δεν ήξερε ότι είσαι CEO στην Capital, έπαιρνες τα λεφτά του και από όλους, χωρίς να το ξέρει κανένας, και δεν το ήξερε κανένας, ούτε ο φίλος σου.

Στα κανάλια, όταν πήρες 50k followers που έλεγαν ότι έκλαιγες για τον φίλο σου, ήταν ο dj Stephan, δε βγήκες ποτέ να πεις ότι ήταν αυτός και όχι εσύ. Στο νοσοκομείο μετά που ήμασταν ποτέ δεν ήσουν εκεί και μετά που τον κλαίγαμε στο σπίτι φίλου μας. Δε δίνεις τα δικαιώματα στην οικογένεια του Mad Clip για τα κομμάτια του, τα streams του, και το παίζεις και έχεις τα κάδρα πίσω (…) Μου βγάζεις με κάδρα πίσω και δε δίνεις στην οικογένειά του τα δικαιώματα; Φοβούνται να μιλήσουν, κάποιος δηλαδή, μιλάω εγώ, δεν σε φοβάται κανένας. (…) Δε δίνεις τα δικαιώματα και τα streams στην οικογένεια του MadClip και μου τον βάζεις σε κάδρα πίσω; Πόσες φορές έχεις φάει ξύλο; Και στο στούντιό μου μπουνίδια σου είχα δώσει. Δε θέλω να μιλήσω και να γίνω κατίνα τόσο καιρό αλλά το συνεχίζεις», αναφέρει μεταξύ άλλων στο video του ο Snik.

Η απάντηση του Light

Ο Light δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες του Snik και μέσα από InstaStory, χαρακτήρισε «ντροπή» την εμπλοκή του ονόματος του MadClip.

«Θα μπορούσα να ξεκατινιαστώ και να πω στον κόσμο για όλα τα ξεφτιλίκια σου. Θα μπορούσα να βγω και να σε κάνω ρόμπ* – αλλά αυτό το κάνεις από μόνος σου πολύ καλά. Θα μπορούσα να απαντήσω σε κάθε ψέμα που βγήκε από το στόμα σου ένα – ένα… αλλά δε θα το κάνω. Δε θα κάτσω να κυλιστώ άλλο στη λάσπη με τα γουρούνια.. Ούτε θα σου κάνω τη χάρη να με εκνευρίσεις. Είσαι κανονικό junkie πλέον και αυτό κάνει μπαμ. Θα πω μόνο ντροπή σου που έφερες νεκρό άνθρωπο και την οικογένειά του μέσα σε ένα rap beef που είναι μεταξύ των δυο μας. Είσαι μεγάλος ψεύτης, ζηλιάρης και ξοφλημένος. Και ο φίλος σου που ήταν δίπλα σου όσο μιλούσες, κανονικά έπρεπε να σε φτύσει μέσα στο στόμα γι’ αυτά που λες. Αφού λοιπόν έπρεπε να ανοίξεις το στόμα σου και να πεις ψέματα πάνω στο όνομα και τη μνήμη του Peter, ας μιλήσουν όσοι ξέρουν. Και για τα ποσοστά και για τα δικαιώματα που πάνε και για το τι άποψη είχε για σένα. Σιχαμένο πρ***** είσαι για λύπηση», είπε ο Light.

Ο Snik κατηγορεί τον Light ότι έχει κλέψει χρήματα από τον Mad Clip Facebook Twitter

Στη συνέχεια, ο Light δημοσίευσε story από ανάρτηση του εκπροσώπου της οικογένειας και έγραφε: «Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα για ένα live που έγινε πριν λίγο. Σαν εκπρόσωπος της οικογένειας του Peter, θέλω να ζητήσω όπως ο Peter ήταν Private όσον αφορά τις δουλειές του, να μην αναφερόμαστε σε πράγματα που δεν ισχύουν».

Ο Snik κατηγορεί τον Light ότι έχει κλέψει χρήματα από τον Mad Clip Facebook Twitter

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ