Ο Κέβιν Σπέισι επέστρεψε με το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Κέβιν Σπέισι επέστρεψε με το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Ο Κέβιν Σπέισι επέστρεψε με το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του (EPA)
0

Ο Κέβιν Σπέισι δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube με το μήνυμά του για τα Χριστούγεννα, σηματοδοτώντας την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που μοιράζεται ανάλογο βίντεο στο κανάλι του.

Στο φετινό βίντεο, με τίτλο «1-800 XMAS», επιχειρεί να προσφέρει συμπόνια στους ανθρώπους που αγωνίζονται αυτές τις ημέρες, ειδικά δε, λόγω της πανδημίας.

«Εάν είστε σε ένα μέρος που δεν μπορείτε πλέον να παραμείνετε όρθιοι, εάν υποφέρετε, εάν χρειάζεστε βοήθεια, εάν αισθάνεστε ενοχή ή ντροπή, εάν αγωνίζεστε με την ταυτότητά σας, εάν βρίσκεστε με την πλάτη στον τοίχο, ή αν νιώθετε ότι δεν υπάρχει δρόμος για εσάς, όποια κι αν είναι η κατάστασή σας, σας υπόσχομαι ότι υπάρχει ένα μονοπάτι» είπε.

«Αυτή τη στιγμή κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών και μετά από αυτές, ακόμα κι αν δεν το αισθάνεσαι, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που καταλαβαίνουν και μπορούν να βοηθήσουν, επειδή δεν είσαι μόνος« φέρεται να λέει ο ηθοποιός.

Ο Κέβιν Σπέισι ξεκίνησε με τα βίντεο το 2018 εν μέσω των κατηγοριών που αντιμετώπιζε για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης σε έναν άνδρα στη Μασαχουσέτη το 2016.

Στο αρχικό βίντεο, χρησιμοποίησε τον χαρακτήρα του Frank Underwood, ο οποίος στη συνέχεια και στον απόηχο των καταγγελιών, πέθανε ως χαρακτήρας του «House of Cards».

«Μπορώ να σας υποσχεθώ αυτό: Αν δεν πληρώσω το τίμημα για τα πράγματα που και οι δύο γνωρίζουμε ότι έκανα, σίγουρα δεν θα πληρώσω το τίμημα για τα πράγματα που δεν έκανα» έλεγε τότε.

Αυτές οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του ηθοποιού τελικά αποσύρθηκαν. Ωστόσο ο ίδιος παραμένει μακριά από τα social media, εκτός από αυτά τα ετήσια χριστουγεννιάτικα βίντεο.

Ο Κέβιν Σπέισι κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές νομικές μάχες σχετικά με φερόμενες σεξουαλικές κατηγορίες από το 2017. Τελευταία ήταν το 2019, με έναν θεραπευτή μασάζ που τον κατήγγειλε για ανάλογες πράξεις. Όμως εκείνος  πέθανε και ο πληρεξούσιός του απέσυρε τις κατηγορίες.

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

TV & Media / The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

Γιατί τόσα χρόνια μετά, εξακολουθούμε να θεωρούμε μια ελαφρώς γλυκανάλατη, παλιομοδίτικη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων ως σημείο αναφοράς του τι θα μπορούσε να γίνει;
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ