Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Netflix: Γίνεται να μην χαρώ; Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Netflix: Γίνεται να μην χαρώ; Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές, ενώ ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix.

Ο δημιουργός μίλησε στον ΣΚΑΪ για την επιτυχία της σειράς, λέγοντας ότι η επιλογή από την πλατφόρμα streaming αποτελεί αποτέλεσμα δουλειάς και συζητήσεων.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ, είναι κάτι για το οποίο έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι μας προς αυτή την κατεύθυνση εδώ και δύο χρόνια σχεδόν και με συζητήσεις και πράγματα που δεν ήθελα να ανακοινώσω. Ήταν κάτι που το περιμέναμε και σταθήκαμε και τυχεροί, μάλλον.

«Αισθάνθηκα πολύ περήφανος γιατί είναι η πρώτη ελληνική σειρά, από δημιουργούς Έλληνες εξ ολοκλήρου, η οποία θα πάει σε μια παγκόσμια πλατφόρμα. Γίνεται να μην χαρώ; Ελπίζω αυτό να αποτελέσει μια καλή αρχή ώστε να αρχίσει να γίνεται πιο συχνά αυτό», πρόσθεσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα της σειράς Maestro, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω ανάρτησης. Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός της πλατφόρμας δημοσίευσε «αγγελία» όπου μαέστρος παραδίδει μαθήματα πιάνου.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ