Ο ηθοποιός Βαλ Κίλμερ λέει ότι η μετά την τραχειοτομή, στην οποία υποβλήθηκε καθώς έπασχε από καρκίνο του λάρυγγα, η φωνή του άλλαξε και είναι σαν να μαθαίνει μία νέα γλώσσα.

 

«Είναι ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη γλώσσα ή διάλεκτος», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τη Δευτέρα στο «Good Morning America».

 

«Πρέπει να βρεις έναν τρόπο επικοινωνίας, που δεν είναι διαφορετικός τελικά από οποιαδήποτε άλλη πρόκληση, αλλά είναι απλώς ένα πολύ μοναδικό σύνολο συνθηκών» πρόσθεσε.

 

Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε τραχειοτομή, με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει εντελώς η φωνή του. Η επικοινωνία πολλές φορές μπορεί δε, να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

 

Αλλά ο ίδιος δεν πτοείται.

 

 

«Είμαι υπέροχα, νιώθω πολύ καλύτερα από ό, τι ακούγομαι», είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

 

Ο Βαλ Κίλμερ ενημέρωσε ότι πάσχει από καρκίνο στον λάρυγγα το 2017, αφού αρχικά αρνούνταν τις φήμες που τον ήθελαν να νοσεί.

 

Τον Απρίλιο κυκλοφόρησε το «I'm Your Huckleberry», τα απομνημονεύματά του, που ακολουθούν την επαγγελματική του πορεία στο σινεμά μέσα από εμβληματικούς ρόλους, που ερμήνευσε.

 

Καλύτερη στιγμή ωστόσο, η ταινία «Paydirt» στην οποία πρωταγωνιστεί με την 28χρονη κόρη του Μερσέντες, η οποία υποδύεται και στην ταινία την κόρη του.

 

Με πληροφορίες του CNN

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr