Νetflix: O τρόμος του Βird Box σπάει ρεκόρ - Καθήλωσε 45 εκατ. ανθρώπους

Νetflix: O τρόμος του Βird Box σπάει ρεκόρ - Καθήλωσε 45 εκατ. ανθρώπους Facebook Twitter
0

Σε φαινόμενο αναδεικνύεται το θρίλερ «Bird Box» του Netflix που κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες να σπάσει ρεκόρ και να μονοπωλήσει τα σχόλια στο διαδίκτυο.

Το φιλμ έφερε πάνω από 45 εκατομμύρια προβολές στο Netflix μέσα σε μια εβδομάδα - το υψηλότερο ρεκόρ για μια πρωτότυπη ταινία της πλατφόρμας με τους 118 εκατομμύρια συνδρομητές.

Το Netflix σπάνια αποκαλύπτει τους αριθμούς streaming εκτός από σπάνιες περιπτώσεις όπως αυτή του φιλμ με πρωταγωνίστρια την Σάντρα Μπούλοκ.

Αυτό που πολλοί χρήστες σημείωσαν είναι πως το νούμερο πρέπει να είναι αρκετά μεγαλύτερο λόγω του κοινού μυστικού που όλοι γνωρίζουμε ως «password sharing».

Το φιλμ αφηγείται την περιπέτεια μιας μητέρας που είναι αντιμέτωπη με ένα εφιαλτικό φαινόμενο που έχει φέρει το χάος τον πλανήτη.

Δεν αποκαλύπτεται το φαινόμενο, ούτε αν είναι κάποιο τέρας, αλλά το μόνο που μας δείχνει η ταινία είναι πως οποίος το βλέπει παθαίνει κάποια κρίση και αυτοκτονεί.

Για να επιβιώσει και να σώσει τα παιδιά της, η Μπούλοκ δένει τα μάτια τους και ξεκινά το ταξίδι της διαφυγής.

Αν πούμε περισσότερα θα είναι spoiler οπότε κρατάμε αυτά και το τρέιλερ:

 
TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο κακός χειρουργός» του οποίου οι πρακτικές κόστισαν ζωές γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

TV & Media / Πάολο Μακιαρίνι: Ο βίος, η πολιτεία και τα εγκλήματα του «κακού χειρουργού» στο Netflix

Με τις λέξεις «νυστέρια, έρωτες και ψέματα» το Netflix περιγράφει το αντικείμενο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για τον άνθρωπο που σκότωσε ασθενείς του, χωρίς ενοχές και μετά εξαφανίστηκέ - Πού βρίσκεται σήμερα
NEWSROOM
The Crown: Το παρασκήνιο πίσω από την «ανάρμοστη» εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

TV & Media / The Crown: Το παρασκήνιο πίσω από την «ανάρμοστη» εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Λόγω του σχετικού επεισοδίου της τηλεοπτικής σειράς, βλέπουν το φως λεπτομέρειες για το πώς η σημερινή πριγκίπισσα της Ουαλίας σκηνοθέτησε το να έρθει πιο κοντά στον πρίγκιπα Ουίλιαμ
NEWSROOM