MasterChef: Τι απαντά ο Φίλιππος Παπασπύρου στον Γάλλο που ισχυρίζεται ότι αντέγραψε το γλυκό του

MasterChef: Τι απαντά ο Φίλιππος Παπασπύρου στον Γάλλο που ισχυρίζεται ότι αντέγραψε το γλυκό του Facebook Twitter
0

Ο pastry chef Φίλιππος Παπασπύρου απάντησε στον Γάλλο συνάδελφό του Adrien Bozzolo, ο οποίος τον κατηγόρησε πως αντέγραψε ένα γλυκό του. 

Ο Φίλιππος Παπασπύρου παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης ένα γλυκό στους παίκτες του MasterChef, οι οποίοι κλήθηκαν να το αντιγράψουν πιστά.

Το γλυκό που έφτιαξε ο Φίλιππος Παπασπύρου έμοιαζε με δημιουργία του Γάλλου pastry chef Adrien Bozzolo, που εργάζεται στο Παρίσι. 

Το γεγονός πήρε διαστάσεις και ο Γάλλος pastry chef τοποθετήθηκε σε πρωινή εκπομπή λέγοντας: «Βρίσκω ανέντιμο από την πλευρά αυτού του σεφ να οικειοποιείται τη δουλειά ενός άλλου. Κυρίως στην τηλεόραση. Σας ευχαριστώ που μου το στείλατε».

Με τη σειρά του ο Έλληνας pastry chef, με μήνυμά του στο Instagram και μια εικόνα που απεικονίζει έναν σεφ να κρατά μια σακούλα με χρήματα στην πλάτη σαν «κλέφτης» εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με το γλυκό. 

«Με αφορμή όλη αυτή τη δημοσιότητα που προέκυψε για το γλυκό 'Pâte sablée' θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι καλέστηκα να ετοιμάσω ένα εντυπωσιακό γλυκό, αντάξιο των απαιτήσεων μίας εκπομπής όπως το Masterchef», έγραψε ο Φίλιππος Παπασπύρου. 

«Έτσι, δημιούργησα μία συνταγή που δεν διατίθεται προς πώληση στα καταστήματά μας με πολλές παράλληλες παρασκευές σε συγκεκριμένο χρόνο όπως μου ζητήθηκε. Όλες οι συνταγές που συνθέτουν το γλυκό είναι δικές μου», συνέχισε. 

«Το 'ΣΤΗΣΙΜΟ' του γλυκού το εμπνεύστηκα από online δημιουργικές ιδέες και τάσεις όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας», έγραψε ο Έλληνας pastry chef. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με αφορμή όλη αυτή τη δημοσιότητα που προέκυψε για το γλυκό «Pâte sablée» θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι καλέστηκα να ετοιμάσω ένα εντυπωσιακό γλυκό, αντάξιο των απαιτήσεων μίας εκπομπής όπως το Masterchef. Έτσι, δημιούργησα μία συνταγή που δεν διατίθεται προς πώληση στα καταστήματά μας με πολλές παράλληλες παρασκευές σε συγκεκριμένο χρόνο όπως μου ζητήθηκε.Όλες οι συνταγές που συνθέτουν το γλυκό είναι δικές μου.Το «ΣΤΗΣΙΜΟ» του γλυκού το εμπνεύστηκα από online δημιουργικές ιδέες & τάσεις όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας. ♥️♥️♥️♥️♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Philip Papaspirou (@philip_papaspirou) στις

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM