MasterChef: Οι πληροφορίες για πρόταση «μαμούθ» στους τρεις κριτές από τον Ατζούν του Survivor

MasterChef: Οι πληροφορίες για πρόταση «μαμούθ» στους τρεις κριτές από τον Ατζουν του Survivor Facebook Twitter
0

Ρεπορτάζ με πληροφορίες που θέλουν τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί να «πολιορκεί» και τους τρεις κριτές του MasterChef, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Ο Τούρκος επιχειρηματίας που έχει συνδέσει το όνομά του με την παραγωγή του Survivor, φέρεται - σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open - να έχει προσεγγίσει τους κριτές του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για ένα διαφορετικό πρότζεκτ μαγειρικής που προορίζεται για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, ο Ιλιτζαλί φέρεται να τους προσφέρει κλειστό τριετές συμβόλαιο με πολλαπλάσιες απολαβές από την αντίστοιχη συμφωνία τους με το κανάλι του Star. 

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εφημερίδα Real life, η πρόταση της AcunMedya φέρεται να αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ και το Star έχει επανέλθει με αντιπρόταση.  

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

TV & Media / «The Batman Part II»: Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, ο Σεμπάστιαν Σταν συζητά για την ένταξή του στο καστ της ταινίας

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την άνοιξη, με την επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες να έχει οριστεί για την 1η Οκτωβρίου 2027
THE LIFO TEAM
Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

TV & Media / Γιώργος Λιάγκας για Παπαδάκη: «Τον είχα ρωτήσει γιατί είχε αδυνατίσει τόσο πολύ, μου είπε ότι του λείπει ένα ένζυμο»

«Δεν ξέρω αν ήταν πραγματικά η στεναχώρια που οδήγησε σε ένα γρήγορο θάνατο λίγο μετά το τέλος της μεγάλης τηλεοπτικής του καριέρας» ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

TV & Media / Γιώργος Παπαδάκης: «Πολύ δύσκολη μέρα» - Οι παρουσιαστές του «Καλημέρα Ελλάδα» τον αποχαιρέτησαν

Ο Παναγιώτης Στάθης και η Άννα Λιβαθυνού, που φέτος έχουν αναλάβει την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά τη δική του αποχώρηση, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο
THE LIFO TEAM