Μαρία Αναστασοπούλου: Αποχώρησε εκτάκτως από το «Καλημέρα Ελλάδα» - Βγήκε θετική

Μαρία Αναστασοπούλου: Αποχώρησε εκτάκτως από το «Καλημέρα Ελλάδα» - Βγήκε θετική Facebook Twitter
0

Αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», η Μαρία Αναστασοπούλου, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης. 

Η παρουσιάστρια αποχώρησε από το πλατό επειδή βγήκε θετική στον κορωνοϊό. 

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι σας είπαμε ένα ψέμα προηγουμένως. Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι για την ασφάλεια τη δική μας και την ασφάλεια όλων όσων εργάζονται εδώ. Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά είναι θετικό και δυστυχώς για πέντε ημέρες δεν θα την έχω δίπλα μου.»

«Θετική στον κορωνοϊό το Μαράκι μας (...) Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ και έφυγε», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και υποδέχτηκε τον Γιώργο Γρηγοριάδη στην διπλανή καρέκλα του πλατό.

Λίγο αργότερα, η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας «στον αέρα» της εκπομπής: «Με ξαναθυμήθηκε παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM
Αλλαγές στη Eurovision 2026 μετά τη φετινή θύελλα αντιδράσεων - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

TV & Media / Αλλαγές στη Eurovision μετά τις φετινές αντιδράσεις - H EBU επανεξετάζει βασικές πτυχές του διαγωνισμού

«Πραγματοποιήθηκε ευρεία διαβούλευση μεταξύ όλων των μελών και κανένα δεν τάχθηκε κατά της συμμετοχής του Ισραήλ» ξεκαθάρισε ο Διευθυντής Μέσων Ενημέρωσης της EBU
LIFO NEWSROOM
Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Η διαφορά μπορεί να είναι σημαντική

TV & Media / Ακούτε ή διαβάζετε ειδήσεις; Κι όμως, έχει διαφορά

Μια νέα αμερικάνικη έρευνα διαπιστώνει ότι η ακρόαση άρθρων και ειδήσεων –σε σύγκριση με την ανάγνωσή τους– συχνά περιορίζει την κατανόηση του περιεχομένου τους και ενισχύει τα ακραία και αρνητικά στοιχεία του.
LIFO NEWSROOM