Maestro: «Γιατί να ασχοληθώ με μία κακή κριτική και όχι με αυτήν με του Μόργκαν Φρίμαν;»

Maestro: «Γιατί να ασχοληθώ με μία κακή κριτική και όχι με αυτήν με του Μόργκαν Φρίμαν; Facebook Twitter
Φωτ. Φάνης Μουρατίδης / Maestro
0

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να μιλάνε για σένα άνθρωποι με παγκόσμια αναγνώριση» ανέφερε ο Φάνης Μουρατίδης μετά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί για την κριτική που δέχτηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με αφορμή το Maestro.

Η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου, μετά το τέλος του «Maestro» προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, αναφέροντας πως παρότι βρήκε σωστή την επιλογή ηθοποιών και την γενικότερη αισθητική του «Maestro», θεωρεί λάθος το ότι συμμετέχει υποκριτικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, χαρακτηρίζοντάς τον ως «ατάλαντο».

Μετά την πρωταγωνίστρια της σειράς Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία ρωτήθηκε για την κριτική της κυρίας Διαμαντάκου, ο Φάνης Μουρατίδης ερωτηθείς από ρεπόρτερς τηλεοπτικών εκπομπών, ανέφερε αρχικά πως «δεν έχω να πω τίποτα για την κριτική. Εντάξει τι να κάνουμε τώρα που τον είπε ατάλαντο. Δεν έχω να πω κάτι».

«Ο Χριστόφορος είναι κάποιος που αγαπώ, σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα. Τα πηγαίνει εξαιρετικά. Τον θεωρώ υπέροχο. Δεν θα ασχοληθώ με τι λέει ο καθένας, καλά κάνουν και γράφουν τις κριτικές τους. Γιατί να ασχοληθώ με μία κακή κριτική και όχι με αυτήν του Μόργκαν Φρίμαν; Ποιον να ακούσω; Εσείς τι θα επιλέγατε;», συμπλήρωσε.

«Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να μιλάνε για σένα άνθρωποι με παγκόσμια αναγνώριση», κατέληξε ο ηθοποιός.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρναούτη για τροχαίο Παντελίδη: «Καρφώθηκε σίδερο στον πνεύμονα μου, έσπασαν τα πλευρά μου, ήμουν κατασφαγμένη»

TV & Media / Αρναούτη για τροχαίο Παντελίδη: «Καρφώθηκε σίδερο στον πνεύμονα μου, έσπασαν τα πλευρά μου, ήμουν κατασφαγμένη»

«Βγήκε μία απόφαση που ήταν κατάφωρα άδικη» ξεκαθαρίζει στις πρώτες της δηλώσεις μετά την εκδίκαση της υπόθεσης των αποζημιώσεων για το τροχαίο δυστύχημα
LIFO NEWSROOM
Η Paramount καταθέτει νέα ανταγωνιστική προσφορά για τη Warner Bros Discovery

TV & Media / Η Paramount καταθέτει νέα ανταγωνιστική προσφορά για τη Warner Bros Discovery

Η εταιρεία ανέφερε ότι η πρότασή της αποτελεί «ανώτερη εναλλακτική» συγκριτικά με αυτήν της Netflix, προσφέροντας περισσότερα μετρητά άμεσα στους μετόχους και μεγαλύτερες πιθανότητες έγκρισης από τις ρυθμιστικές αρχές
LIFO NEWSROOM
Eurovision 2026: Αντιμέτωπη με πιθανές περικοπές στον προϋπολογισμό της η διοργάνωση

TV & Media / Eurovision 2026: Αντιμέτωπη με πιθανές περικοπές στον προϋπολογισμό της

Η αποχώρηση της Ισπανίας —μιας από τις «big five» χώρες που στηρίζουν τον διαγωνισμό— δημιουργεί την προοπτική μειωμένων χορηγιών και τηλεθέασης για το υπερθέαμα που προσελκύει εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM