Η τέλεια παρωδία των Hunger Games από τη Sesame Street

Η τέλεια παρωδία των Hunger Games από τη Sesame Street Facebook Twitter
1

Αυτή την περίοδο ζούμε στον πυρετό της δεύτερης ταινίας που βασίζεται στην τριλογία Hunger Games, με τίτλο Catching Fire.

Αφού η Κάτνις κέρδισε στους προηγούμενους αγώνες, πώς γίνεται να υπάρχει δεύτερο (και τρίτο!) μέρος; Η απάντηση είναι η εξής: «Η Κάτνις Έβερντιν έχει επιστρέψει σπίτι ασφαλής μετά τη νίκη της στους 74ους Αγώνες Πείνας μαζί με τον συμπαίκτη της Πίτα Μέλαρκ. Η νίκη τους σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγουν από τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους και να ξεκινήσουν μια "Περιοδεία της Νικης" σε όλες τις περιφέρειες. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η Κάτνις αισθάνεται ότι η επανάσταση σιγοβράζει αλλά η Κάπιτολ έχει ακόμα τον έλεγχο καθώς ο Πρόεδρος Σνόου προετοιμάζει τους 75ους Αγώνες Πείνας - ένα διαγωνισμό που μπορεί να αλλάξει την Πάνεμ για πάντα.»

Στο Hungry Games η Cookieness Evereat επιστρέφει επίσης – και ξεφεύγει από μαϊμούδες και δυνατούς ανέμους.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Pamela Paul στη LiFO: «Η ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Media / Pamela Paul στη LiFO: «Η ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε κίνδυνο»

Η Αμερικανίδα συγγραφέας και για πολλά χρόνια υπεύθυνη του «The New York Times Book Review» περιγράφει τι σημαίνει καλή δημοσιογραφία, μιλά για το μέλλον των εντύπων και αναλύει γιατί σήμερα ο μισογυνισμός είναι έντονος και διαδεδομένος παγκοσμίως.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

1 σχόλια