Η Ρις Γουίδερσπουν πούλησε την εταιρεία παραγωγής της για 900 εκατ. δολ.

Η Ρις Γουίδερσπουν πούλησε την εταιρεία παραγωγής της για 900 εκατ. δολ [ΕΙΚΟΝΑ] Facebook Twitter
Instagram
0

Η Ρις Γουίδερσπου ανακοίνωσε την πώληση της εταιρείας της Hello Sunshine στην Blackstone. Η πώληση έφτασε σύμφωνα με πληροφορίες στα 900 εκατ. δολ.

«Τι φοβερή μέρα! Ξεκίνησα τη @HelloSunshine για να αλλάξω τον τρόπο που βλέπουν όλες τις γυναίκες στα μέσα ενημέρωσης» έγραψε νωρίτερα σε ανάρτησή της στο Instagram. 

Η εταιρεία της ιδρύθηκε μόλις το 2016 ως κοινή επιχείρηση με την AT & T’s Otter Media.

Σύμφωνα με το Wall Street Journal, η εταιρεία Blackstone, πλήρωσε περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά για να αγοράσει μετοχές της Hello Sunshine. 

Μεταξύ των project της εταιρείας της Γουίδερσπουν είναι οι ταινίες "Gone Girl" και "Wild", καθώς και οι τηλεοπτικές σειρές  "The Morning Show" και "Big Little Lies".

Στην Hello Sunshine ανήκει επίσης η δημοφιλής λέσχη βιβλίων της Γουίδερσπουν. Η εταιρεία πέρασε πρόσφατα στο podcasting και στην οικογενειακή ψυχαγωγία, ενώ προγραμματίζει σειρές για παιδιά.

«Τα τελευταία χρόνια, παρακολουθήσαμε την αποστολή μας να ευδοκιμεί μέσω βιβλίων, τηλεόρασης, ταινιών και social media. Σήμερα, κάνουμε ένα τεράστιο βήμα και συνεργαζόμαστε με την @blackstone, η οποία θα μας επιτρέψει να πούμε ακόμη πιο διασκεδαστικές, επιδραστικές και φωτεινές ιστορίες για τη ζωή των γυναικών παγκοσμίως» ανέφερε η Γουίδερσπουν στην ανάρτησή της.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη για το τι σημαίνει αυτό για το μέλλον μας. Δεσμεύομαι να συνεχίσω να δημιουργώ ευκαιρίες για κινηματογραφιστές, συγγραφείς και δημιουργούς όλων των καταβολών και εμπειριών, ώστε να λένε τις ιστορίες τους με τον δικό τους τρόπο και να προσεγγίζουν μεγαλύτερο κοινό, που θα δει ότι οι ιστορίες τους έχουν σημασία.

»Αυτή είναι μια μοναδική περίοδος στον κόσμο μας όπου η τομή που έχει γίνει στην τέχνη, το εμπόριο και τα Μέσα ενημέρωσης καθιστά δυνατή τη δημιουργία αυτών των project για να πουν τις ιστορίες τους και το Hello Sunshine είναι εδώ για να δώσει έμφαση στις εκπληκτικές δημιουργίες τους.

»Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα που μας οδήγησε σε αυτήν την απίστευτη στιγμή και είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την Blackstone, τους Kevin Mayer και Tom Staggs για να μεγαλώσουμε μια εταιρεία πολυμέσων της επόμενης γενιάς.

»Δεσμεύονται να βοηθήσουν την αποστολή μας, ώστε να ενδυναμώσουμε τις γυναίκες και τους ανθρώπους που τις τιμούν. Μια ιστορία, τη φορά.».

Η Γουίδερσπουν και η Σάρα Χάρντεν, CEO της Hello Sunshine, θα ενταχθούν στο διοικητικό συμβούλιο της νέας εταιρείας, η οποία δεν έχει ακόμα επίσημη επωνυμία, και θα συνεχίσουν να επιβλέπουν τις καθημερινές της δράσεις. Θα παραμείνουν επίσης σημαντικοί κάτοχοι κεφαλαίων της.

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM