ADVERTORIAL

Κάθε οικογένεια έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και τη δική της «τρελή» καθημερινότητα. Όλοι ξέρουμε πώς είναι να περνάς εφηβεία και να πρέπει να διαχειριστείς τη ζωή μεταξύ σπιτιού, γονιών, σχολείου και κοινωνικής ζωής. Πόσο μάλλον, όταν έχεις αδέρφια που θέλουν να τα μοιράζεστε όλα - από το δωμάτιό σας, μέχρι το μεσημεριανό φαγητό και ταυτόχρονα, οι γονείς να προσπαθούν να τα βάλουν όλα σε σειρά.

 

Και τι γίνεται όταν στο σκηνικό έρχονται να προστεθούν οι γιαγιάδες της οικογένειας, για να προσφέρουν κι εκείνες μία δόση οικογενειακής τρέλας; Ίσως μέχρι τώρα να έχετε φτιάξει μία εικόνα στο μυαλό σας. Σε αυτήν την εικόνα, προσθέστε και μερικούς οικογενειακούς φίλους ως το «κερασάκι στη τούρτα», για μία ιστορία που θα μπορούσε να είναι το σενάριο κωμωδίας.

 

«Η Φαμίλια»: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 είναι γεμάτη από στιγμές οικογενειακής «τρέλας»

 

Αυτό το σενάριο, τώρα έρχεται στις οθόνες μας από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, έτσι ώστε κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, να απολαμβάνουμε τις μικρές στιγμές οικογενειακής «τρέλας» και γέλιου, που πρόκειται να μας προσφέρει η νέα κωμωδία «Η Φαμίλια». Πράγματι, οι στιγμές αυτές που όλοι έχουμε βιώσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στη ζωή μας, έχουν όλα τα φόντα για μία απολαυστική σειρά που θα μας κάνει να ταυτιστούμε απόλυτα.

 

«Η Φαμίλια»: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 είναι γεμάτη από στιγμές οικογενειακής «τρέλας»

 

Η ιστορία, λοιπόν, είναι λίγο πολύ γνωστή: το νεαρό ζευγάρι ερωτεύεται - σε αυτή την περίπτωση ο Γιάννης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) και η Μαίρη (Ιωάννα Ασημακοπούλου) - και παντρεύεται αμέσως. Λίγα χρόνια μπροστά, εμείς τους βρίσκουμε με τέσσερα παιδιά τα δίδυμα 16χρονα κορίτσια, Άννα (Νεφέλη Οικονόμου) και Έλλη (Μαρίτα Γαγάνη), που περνούν όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους τη (δύσκολη) εφηβεία, τον 10χρονο Γιώργο (Κωνσταντίνος Σελβιάδης) που έχει τα δικά του ξεχωριστά ενδιαφέροντα (και τις μεγάλες αδερφές), αλλά και το μόλις μηνών αβάφτιστο κοριτσάκι τους που, φυσικά, χρειάζεται όλη την απαραίτητη προσοχή.

 

«Η Φαμίλια»: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 είναι γεμάτη από στιγμές οικογενειακής «τρέλας»

 

Κάπου εκεί, εμφανίζονται και η μαμά του Γιάννη (Υρώ Μανέ), η μαμά της Μαίρης (Ιωάννα Μαυρέα) ως πεθερές αλλά και γιαγιάδες, έτοιμες να κάνουν όλα τα χατίρια στα εγγόνια τους, ενώ ο κολλητός του Γιάννη, ο Στάθης (Μιχάλης Σαράντης) με τη γυναίκα του Λίτσα (Ελεάννα Στραβοδήμου) βάζουν τις δικές του πινελιές στην ήδη «τρελή» καθημερινότητα της οικογένειας.

 

«Η Φαμίλια»: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 είναι γεμάτη από στιγμές οικογενειακής «τρέλας»

 

Μέσα σε όλα αυτά, ωστόσο, υπάρχει ένα ζευγάρι που χρειάζεται να κρατήσει την «σπίθα» μεταξύ τους, ζωντανή. Έτσι, ο Γιάννης και η Μαίρη, αποφασίζουν να επισκεφτούν έναν ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου, τον Βαγγέλη Αυγερινό (Νίκος Σταυρακούδης), έτσι ώστε να μπορέσουν να έρθουν και πάλι ο ένας κοντά στον άλλον, όσο προσπαθούν να διαχειριστούν μία ολόκληρη οικογένεια.

 


 

 

Έτσι, τους βλέπουμε να μοιράζονται μερικές από τις πιο κωμικοτραγικές ιστορίες καθημερινής οικογενειακής τους «τρέλας» - στιγμές που όλοι κάποια στιγμή έχουμε ζήσει - δίνοντάς μας πολλές ευκαιρίες για γέλιο (ή κλαυσίγελο). Όλοι, άλλωστε, γνωρίζουμε μία τέτοια «φαμίλια».

 

«Η Φαμίλια»: Η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 είναι γεμάτη από στιγμές οικογενειακής «τρέλας»


H νέα κωμωδία του ΑΝΤ1 βασίζεται στο φορμάτ «LA FAMIGLIA» των Ran Dovrat, Avi Belkin και Ohad Perach. Διανέμεται από την ARMOZA FORMATS (an ITV Company).

 

Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Διασκευή σεναρίου: Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου, Μάνος Τσότρας
Executive Producer: PEDIO PRODUCTIONS
Πρωταγωνιστούν: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Σταυρακούδης,
Μιχάλης Σαράντης, Ιωάννα Μαυρέα, Ελεάνα Σταυροδήμου, Μαρίτα Γαγάνη, Νεφέλη Οικονόμου,
Κωνσταντίνος Σελβιάδης.


Στον ρόλο της Δέσποινας η Υρώ Μανέ.

 

«Η Φαμίλια»: Πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, και κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00, στον ΑΝΤ1.


#HFamilia