Γιώργος Θαναηλάκης: «Είναι στροφή στην καριέρα μου η παρουσίαση του Deal»

Γιώργος Θαναηλάκης: «Είναι στροφή στην καριέρα μου η παρουσίαση του Deal» Facebook Twitter
Γιώργος Θαναηλάκης/ Φωτ.: Glomex
0

Ο αθλητικογράφος, Γιώργος Θαναηλάκης, μίλησε για το ρεπορτάζ που τον θέλει να είναι ο παρουσιαστής του Deal, και έκανε λόγο για πρόκληση και μεγάλο ρίσκο, σημειώνοντας πως είναι σε συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό. 

«Σαφώς και θα ήθελα να κάνω το “Deal”, είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης πάρα πολλά χρόνια και πάντα είναι πρόκληση να κάνεις κάτι διαφορετικό. Εντάξει, για εμάς του αθλητικού ρεπορτάζ είναι λίγο ιδιαίτερο. Σαφώς και είναι μια στροφή στην καριέρα μου, αν και λίγο αργά βέβαια, αλλά εντάξει, ποτέ δεν είναι αργά.

Ο Χρήστος Φερεντίνος το έχει παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία και έχει συνδέσει το όνομά του με το “Deal”. Είναι από τα παιχνίδια που μου αρέσουν, έχει τρομερή ένταση, τρομερό σασπένς και βλέπεις και κόσμο που του δίνεται η ευκαιρία να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Δοκιμαστικό έγινε, αλλά δεν ήμουν ο μόνος. Χτύπησε το τηλέφωνο και τώρα είμαστε στις συζητήσεις» σημείωσε ο Γιώργος Θαναηλάκης.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026: «Πραγματικά ευχαριστώ» - Τα πρώτα λόγια του Akyla μετά την πρόκριση στον Εθνικό Τελικό

TV & Media / Eurovision 2026: «Πραγματικά ευχαριστώ» - Τα πρώτα λόγια του Akyla μετά την πρόκριση στον Εθνικό Τελικό

Όλα όσα είδαμε από κοντά τo βράδυ της Τετάρτης στον Α' Ημιτελικό - Οι επτά φιναλίστ που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο και προκρίθηκαν στον Εθνικό Τελικό
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ