Fantastic Beasts 3: Ο Μίκελσεν στον ρόλο του Τζόνι Ντεπ στο πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας

Fantastic Beasts 3: Ο Μίκελσεν στον ρόλο του Τζόνι Ντεπ στο πρώτο teaser trailer Facebook Twitter
AP
0

Ένα νέο teaser trailer για την ταινία «Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore» κυκλοφόρησε και δίνει μια κλεφτή ματιά του Μαντς Μίκελσεν στον ρόλο του Γκρίντελβαλντ.

Ο κινηματογραφικός Χάνιμπαλ επιλέχθηκε για τον ρόλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ στην επερχόμενη τρίτη ταινία στο spin-off franchise του Χάρι Πότερ, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Τζόνι Ντεπ, όταν εκείνος κλήθηκε να παραιτηθεί από την Warner Bros, μετά την υπόθεση κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ.

Το Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore είναι η τρίτη ταινία του spin-off franchise, μετά τα Fantastic Beasts and Where To Find Them του 2016 και τα Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald του 2018.

Το τρέιλερ αναμένεται εντός της ημέρας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Δανός ηθοποιός έχει ήδη δηλώσει μέσα στη χρονιά ότι «θα ήθελε πολύ να είχε μιλήσει» με τον Τζόνι Ντεπ για την αντικατάστασή του στο Fantastic Beasts.

Μιλώντας στους Times, είχε δηλώσει: «Εννοώ, πως προφανώς, επρόκειτο να κάνουν την ταινία και προφανώς δεν συμμετείχε πια. Δεν ξέρω τι συνέβη (στην προσωπική του ζωή) και δεν ξέρω αν ήταν δίκαιο, που έχασε τη δουλειά, αλλά ήξερα ότι η ταινία θα συνεχιζόταν και θα ήθελα πολύ να του είχα μιλήσει για αυτό αν είχα την ευκαιρία, αλλά απλά δεν τον ξέρω με αυτή την έννοια».

«Με κάλεσαν και προφανώς βιάζονταν. Μου άρεσε το σενάριο και έτσι είπα ναι. Και ξέρω ότι ήταν περίεργο για πολλούς ανθρώπους, αλλά έτσι γίνονται τα πράγματα» είπε μεταξύ άλλων.

Με πληροφορίες του NME

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

TV & Media / Δανάη Παππά: «Για ποιον λόγο να είμαι υπόλογη;» - Το σχόλιο για την υπόθεση Μπισμπίκη

«Βγήκα ένα βράδυ με τους φίλους μου, διασκέδασα, όπως κάνω πάντα. Την επόμενη ημέρα υπήρχαν άρθρα, τηλέφωνα» ανέφερε η ηθοποιός φανερά απορημένη με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες
LIFO NEWSROOM
Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

TV & Media / Έρικ Μεταξάς: Ο συντηρητικός Ελληνοαμερικανός που θέλει να γίνει ο νέος Jimmy Kimmel

Ο Μεταξάς, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παρουσιαστής και ευαγγελικός διανοούμενος, παρουσιάστηκε ως ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τη «χαρά» στην ψυχαγωγία, απαλλαγμένη από το «δηλητήριο των φιλελεύθερων talk show»
LIFO NEWSROOM
Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 μετά τις αντιδράσεις

TV & Media / Amazon Prime Video: Απέσυρε τις φωτογραφίες με τον «άοπλο» πράκτορα 007 έπειτα από αντιδράσεις

Ως απάντηση στο κύμα επικρίσεων, η Amazon αντικατέστησε τις φωτογραφίες με πιο παραδοσιακές, από τις ίδιες τις ταινίες, αν και, όπως επισημαίνεται, ούτε αυτές περιλαμβάνουν όπλα
LIFO NEWSROOM
Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

TV & Media / Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο που «ανασταίνουν» τον πατέρα της, καταγγέλλοντας τη χρήση του AI στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ως ανήθικη και προσβλητική προς την ανθρώπινη δημιουργία
LIFO NEWSROOM