Ραγδαίες εξελίξεις στο OPEN καθώς μετά την αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη, ανακοινώθηκε και επισήμως η λήξη της συνεργασίας με την διευθύντρια προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

 

Σε ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός «ευχαριστεί την κ. Μαραγκουδάκη για όσα προσέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

 

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή είχε ανακοινωθεί και η απομάκρυνση του διευθύνοντος συμβούλου, Τζώνη Καλημέρη. Όσον αφορά την Έλλη Στάη, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως με το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν θα αποχωρήσει και αυτή από το κανάλι. 

 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά αιτία των αποχωρήσεων είναι πως το κανάλι δεν έχει εμφανίσει τις αναμενόμενες τηλεθεάσεις και μερίδιο της διαφημιστικής αγοράς παρά τη μεγάλη επένδυση και την ένταξη στο δυναμικό του «μεγάλων» τηλεοπτικών ονομάτων και ακριβών παραγωγών. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται απομακρύνσεις και άλλων ατόμων που εργάζονται στη διεύθυνση προγράμματος. 

 

Για την επόμενη σεζόν όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, καθώς το πρόγραμμα του καναλιού είναι ακόμα υπό διαμόρφωση ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με διάφορα project που έχουν ξεκινήσει αλλά ήταν επιλογές της προηγούμενης διοίκησης.