Eurovision 2022: Η εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη στο τιρκουάζ χαλί και το «Σ’αγαπώ γιαγιά»

Eurovision 2022: Η εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη στο τιρκουάζ χαλί και το «Σ’αγαπώ γιαγιά» Facebook Twitter
Φωτ.: EBU
0

Εντυπωσιακή ήταν η Αμάντα Γεωργιάδη στο Τιρκουάζ Χαλί της Eurovision 2022, εκδήλωση με την οποία δόθηκε το «σύνθημα» για την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας. 

Η τραγουδίστρια, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Die Together» στον φετινό μουσικό διαγωνισμό, εμφανίστηκε με φούξια μακρύ φόρεμα, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, στο Τιρκουάζ Χαλί. Η εκδήλωση έγινε στο La Venaria Reale, στο Τορίνο, που το 1997 μπήκε στη λίστα με τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. 

Αφού περπάτησε στο Τιρκουάζ χαλί, όπως και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι της φετινής Eurovision, η Αμάντα Γεωργιάδη έστειλε ένα μήνυμα στη γιαγιά της, αλλά έκανε και μια διευκρίνιση για το τραγούδι της. 

Ερωτηθείσα από πού αντλεί έμπνευση για τα τραγούδια της, είπε: «Από τη ζωή γενικά, την αγάπη και τα καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν σε εμένα ή σε φίλους μου». 

«Το τραγούδι δεν είναι για τον πρώην μου ή για ένα αγόρι. Αφορά ένα συναίσθημα γενικά, είναι για την αγάπη και πόσο επώδυνη μπορεί να είναι. Έχει έμπνευση σαφώς από μια σχέση, αλλά δεν είναι για έναν», εξήγησε αναφερόμενη στο «Die Together» και συμπλήρωσε απαντώντας στην ερώτηση που είχε δεχθεί: «Ο σύντροφός μου δεν είναι ζηλιάρης».

Eurovision 2022: Η εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη στο τιρκουάζ χαλί και το «Σ’αγαπώ γιαγιά» Facebook Twitter
Φωτ.: EBU

Τέλος, οι παρουσιαστές της εκδήλωσης την ρώτησαν για την γιαγιά της. Η Αμάντα Γεωργιάδη εξέφρασε την ελπίδα να την παρακολουθούσε εκείνη την ώρα, καθώς είναι 101 και συμπλήρωσε στα ελληνικά: «Σ’αγαπώ γιαγιά». 

Δείτε το απόσπασμα στο 2:05:40 του βίντεο  

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Stephen Colbert μιλά για το τέλος του Late Show και την πολιτική πίεση στο late-night

TV & Media / Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρετά το The Late Show: «Κάτι άλλαξε»

Λίγες εβδομάδες πριν από το τελευταίο επεισόδιο του Late Show, ο Stephen Colbert μίλησε στους New York Times για την ακύρωση της εκπομπής από το CBS, την οικονομική κρίση του late-night και τις υποψίες ότι η απόφαση επηρεάστηκε από το πολιτικό περιβάλλον γύρω από τον Donald Trump.
THE LIFO TEAM
Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

TV & Media / Το House of the Dragon επιστρέφει στις 21 Ιουνίου με νέο trailer γεμάτο φωτιά και αίμα

Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 3ης σεζόν του House of the Dragon και ανακοίνωσε ότι η σειρά επιστρέφει στις 21 Ιουνίου. Ο πόλεμος των Ταργκάριεν περνά πλέον σε ανοιχτή σύγκρουση, με τη νέα σεζόν να προαναγγέλλεται πιο σκοτεινή, πιο βίαιη και πιο φιλόδοξη από τις προηγούμενες.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

TV & Media / Το Euphoria έκανε τον γάμο του Nate και της Cassie έναν αιματηρό εφιάλτη

Το τρίτο επεισόδιο της νέας σεζόν του Euphoria κατέληξε σε μια από τις πιο βίαιες σκηνές της σειράς, με τον Nate του Τζέικομπ Ελόρντι να πληρώνει με αίμα τα χρέη του, τη νύχτα του γάμου του με την Cassie.
THE LIFO TEAM