No.1

Eurovision 2019: H εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα χορεύει το «Dancing Lasha Tumbai»

Eurovision 2019: H εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα χορεύει το «Dancing Lasha Tumbai» Facebook Twitter
1

Στη σκηνή της Eurovision 2019 ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα, που πέρυσι έφτασε στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε σε μία ενότητα με τίτλο «Eurovision Legends» μαζί με τους Conchita Wurst, Mans Zelmerlow και Verka Serduchka, που διαδοχικά ερμήνευσαν ο ένας τραγούδια του άλλου.

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με την εκρηκτική της χορογραφία, ενώ εμφανίστηκε με μια ολόσωμη διαφανή φόρμα κεντημένη με περισσότερα από 250.000 Swarowski, δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου ο οποίος την έντυσε και στον περσινό διαγωνισμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Are you ready for tonight??? ⭐️⭐️⭐️ #eurovision2019 @vrettosvrettakos_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις


Την αυλαία άνοιξε η Conchita Wurst που τραγούδησε το «Heroes» του Σουηδού Mans Zelmerlow, που είχε κερδίσει τον διαγωνισμό το 2015. Ο Mans Zelmerlow με τη σειρά του τραγούδησε το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα, που ανταποκρινόμενη στην τραγουδιστική πρόκληση, είπε το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai» του Ουκρανού Verka Serduchka, από το 2007. Η ενότητα έκλεισε με τον τελευταίο να ερμηνεύει το «Toy» της Νέτα, νικήτριας της περσινής Eurovision.

Στη συνέχεια, μαζί με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες, η Ελένη Φουρέιρα πλαισίωσε την Gali Atari στο «Hallelujah», με το οποίο το Ισραήλ κέρδισε τη Eurovision το 1979.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα:

 
TV & Media
1

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

TV & Media / Aναγνωσιμότητες Focus-Bari 2026: Σταθερά πρώτη και φέτος η LiFO

Για ακόμη μία χρονιά επιβεβαίωσε τη θέση της ως το κορυφαίο εβδομαδιαίο έντυπο σε όλη τη χώρα, παραμένοντας ταυτόχρονα στις υψηλότερες θέσεις προτίμησης των νεανικών κοινών που καθορίζουν τις τάσεις της εποχής.
THE LIFO TEAM