Έτερος Εγώ: Τσαφούλιας, Δαδακαρίδης, Βακούσης απαντούν σε ερωτήσεις για τα γυρίσματα και τη νέα σεζόν

Έτερος Εγώ: Τσαφούλιας, Δαδακαρίδης, Βακούσης απαντούν σε ερωτήσεις για τα γυρίσματα και τη νέα σεζόν Facebook Twitter
0

Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της τρίτης και τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ», τρεις εκ των πρωταγωνιστών απάντησαν σχετικά με τις εξελίξεις που πρέπει να περιμένουμε στα νέα επεισόδια, αλλά και σχετικά με τις προσωπικές τους σχέσεις.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Σωτήρης Τσαφούλιας Μάνος Βακούσης, παραχώρησαν μια ξεχωριστή συνέντευξη, στο πλαίσιο της προώθησης του επερχόμενου «Έτερος Εγώ – Νέμεσις».  Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου από τη Cosmote TV.

Μεταξύ άλλων συζήτησαν για όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του τρίτου κύκλου, ενώ απάντησαν και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.

«Θέλω να κάνω περισσότερη παρέα με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, αλλά το προγράμματα μας δεν το επιτρέπουν πάντα» παραδέχτηκε αρχικά ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς.

Ο Μάνος Βακούσης κλήθηκε να περιγράψει την σειρά με 3 λέξεις και απάντησε με τέσσερις: «Απρόβλεπτη, αινιγματική, γεμάτη εκπλήξεις».

Κατόπιν σχετικά με τα νέα επεισόδια ο Σωτήρης Τσαφούλιας και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκαν σε μια σκηνή όπου τον Δημήτρη Λαϊνη επισκέπτεται ο πατέρας της Τόνιας, αλλά στα γυρίσματα συνέβη κάτι απρόβλεπτα αστείο. 

Πέραν των άλλων ο δημιουργός της σειράς, Σωτήρης Τσαφούλιας, απάντησε στο ερώτημα "Ποιος είναι ο δικός σου Έτερος Εγώ": «Εγώ αυτή την ερώτηση πρέπει να την απαντήσω σκεπτόμενος το σύμπαν του Έτερος, από την σύλληψη της ιδέας, την κατασκευή της ταινίας και όλη την διάρκεια…οπότε είναι ο Λίο (Πυγμαλίων)». Τότε την σκυτάλη έλαβε ο Μάνος Βακούσης, μιλώντας για το δικό του Έτερος Εγώ, που δεν ήταν άλλος από τον ρόλο τον οποίον υποδύεται στη σειρά, δηλαδή τον πρώην προϊστάμενο του τμήματος ανθρωποκτονιών, Απόστολο Μπαρασόπουλο.

Τέλος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανέφερε πως το δικό του Έτερος Εγώ είναι ο Σωτήρης Τσαφούλιας. «Ξεκινήσαμε από το μηδέν και φτάσαμε μέχρι εδώ». Τότε συνέχισε αποκαλύπτοντας μια πληροφορία για την τελευταία σκηνή του τελευταίο επεισοδίου. «Δεν θα πω ποια σκηνή είναι αλλά παίζουν δύο Έτερος Εγώ μας, που είναι οι πατεράδες μας».

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM