ΕΣΡ: Οι εργαζόμενοι ζητούν την αποπληρωμή των υπερωριών

ΕΣΡ: Οι εργαζόμενοι ζητούν την αποπληρωμή των υπερωριών Facebook Twitter
0

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν οι εργαζόμενοι του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ζητώντας την αποπληρωμή των υπερωριών τους.

Στην επιστολή αναφέρουν πως είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ότι θα τους καταβληθούν τα χρήματα τους.

Οι υπερωρίες τους αφορούν την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας και ουσιαστικά προκλήθηκαν, καθώς η ανεξάρτητη Αρχή υπολειτουργεί έχοντας 39 εργαζόμενους με πολύ μεγαλύτερες ανάγκες.

Η επιστολή των εργαζομένων του ΕΣΡ απεστάλη προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, καθώς και στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας καθώς και τα πολιτικά κόμματα.

Στην επιστολή τους αναφέρουν ότι αναστέλλουν άμεσα την υπερωριακή τους εργασία μέχρι την καταβολή της αποζημίωσης, γεγονός το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα τη γενικότερη καθυστέρηση των εργασιών της Ανεξάρτητης Αρχής (6η τηλεοπτική άδεια, προκήρυξη περιφερειακών και θεματικών αδειών κλπ).

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Simpsons»: Πέθανε η Μαρτζ Σίμπσον; – Το επεισόδιο-έκπληξη του φινάλε αφήνει ανοικτά ερωτήματα

TV & Media / «The Simpsons»: Πέθανε η Μαρτζ Σίμπσον; – Το επεισόδιο-έκπληξη του φινάλε αφήνει ανοικτά ερωτήματα

Στο φινάλε της 36ης σεζόν της μακροβιότερης σειράς κινουμένων σχεδίων, οι δημιουργοί αποχαιρετούν –ή μήπως όχι;– τη Μαρτζ, σε ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και συγκίνηση
LIFO NEWSROOM